counter

Αλέξανδρος Πετρίδης: Η σχέση με την Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη σήμερα και το παράπονο

Αλέξανδρος Πετρίδης: Η σχέση με την Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη σήμερα και το παράπονο
Αλέξανδρος Πετρίδης: Η σχέση με την Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη σήμερα και το παράπονο

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και την Μένια Κούκου μίλησε ο Αλέξανδρος Πετρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και αυτό το διάστημα βλέπουμε στον νέο κύκλο του My Style Rocks”. Ο ίδιος είπε πως δεν έχει σήμερα σχέσεις μαζί της και εξέφρασε και το παράπονο που έχει από αυτή.

Διαβάστε επίσης! My Style Rocks: H Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη αποκάλυψε το love story με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη - "Ήρθε αναπάντεχα"

«Δεν έχει περάσει απλά από τον καναπέ της εκπομπής μου η Ζέτα Θεοδωροπούλου. Έχει δημιουργηθεί. Ήταν μια εκπομπή σταθμός για τη Ζέτα για να ξεπεράσει ουσιαστικά πράγματα του παρελθόντος και να κάνει μια νέα πορεία, όπως και έπραξε. Κουνελομάνα την έβγαλαν γιατί όπου εμφανιζόταν πριν την εκπομπή μου πήγαινε με ένα κουνελάκι αγκαλιά. Πήρα την κουνελομάνα και την δημιούργησα μια εκθαμβωτική, σέξι παρουσιάστρια, πολύ κοκέτα. Μιάμιση ώρα πριν η Ζέτα ετοιμαζόταν και την περίμεναν οι καλεσμένοι μέχρι να βγει θεά, βασίλισσα να κάτσει στον θρόνο της.

Δεν έχω καμία επαφή. Από την στιγμή που τελείωσε αυτή η συνεργασία, έκανε ένα βήμα ακόμα να δημιουργήσει μια δική της παραγωγή αλλά είναι πολύ εύκολο να περπατήσεις στους δρόμους του Αλέξανδρου Πετρίδη αλλά πρέπει να έχεις και τα πόδια του για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο. Έμαθα ότι η Ζέτα παντρεύτηκε, ούτε στον γάμο πήγα βέβαια. Δεν είχαμε καμιά επαφή και ανοίγοντας το μαγαζί στο Πέραμα μου είπαν πως πέρασε απέξω και πως μένει κοντά. Από το μαγαζί μου δεν έχει περάσει ποτέ να φάει ένα σουβλάκι. Δεν έχω ανάγκη να με αναφέρει η Ζέτα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Πετρίδης.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR