counter

Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: "Θα μας ενώνει πάντα ο Αναστάσης"

Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: "Θα μας ενώνει πάντα ο Αναστάσης"
Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: "Θα μας ενώνει πάντα ο Αναστάσης"

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναφέρθηκε στον γιο του Αναστάση, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από τη Λένα Δροσάκη.

Δείτε επίσης! Λένα Δροσάκη: Έτσι γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια μετά τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

«Ο Αναστάσης θα μας ενώνει πάντα. Είναι πάνω από όλους. Είναι ένα παιδί της πανδημίας ο Αναστάσης και γεννήθηκε στην πανδημία. Ήταν έγκυος στην πρώτη καραντίνα. Νομίζω ότι για εγκυμοσύνη και καραντίνα μπορώ να δώσω ιδέες και κωμικά και δραματικά. Επειδή ήταν κι άλλες οι συνθήκες κι εγώ δέθηκα με έναν τρόπο πολύ γρήγορα με τον Αναστάση. Ίσως σε μία άλλη κανονικότητα να μην υπήρχε αυτό το δέσιμο», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και συμπλήρωσε για τον ρόλο του ως πατέρας: «Από την αρχή δεν είχα φόβο να ασχοληθώ μαζί του, να τον αλλάξω και να τον κάνω μπάνιο και τώρα που είναι ένα διάστημα που λείπω περισσότερο γιατί ανεβοκατεβαίνω στην Θεσσαλονίκη το βλέπω αυτό. Υπάρχει το δέσιμο, οπότε προχωράμε παρότι μπορεί να λείπω κάποιες ημέρες. Έχω την αίσθηση ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR