counter

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: “Θα είμαστε παρόντες με τη Λένα στην απολογία Φιλιππίδη, περιμένουμε να ακούσουμε τι θα πει”

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: “Θα είμαστε παρόντες με τη Λένα στην απολογία Φιλιππίδη, περιμένουμε να ακούσουμε τι θα πει”
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: “Θα είμαστε παρόντες με τη Λένα στην απολογία Φιλιππίδη, περιμένουμε να ακούσουμε τι θα πει”

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης την Παρασκευή 6/1 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Μέσα σε όλα ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη που θα γίνει την Δευτέρα 9/1 αποκαλύπτοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Λένα Δροσάκη, που τον έχει καταγγείλει για κακοποίηση και παρενόχληση θα βρεθούν στο δικαστήριο καθώς είναι περίεργοι να ακούσουν τι θα ισχυριστεί.

Όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης:

«Χρειάστηκε να είμαι δίπλα στη Λένα Δροσάκη και να τη στηρίξω σε όλη αυτή τη διαδικασία. Η Λένα δεν είχε όλη αυτή την εμπειρία που είχα εγώ, όπως και άλλοι άνθρωποι που παρακολουθούν τη δίκη, να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις. Ήταν μάρτυρας και ο μάρτυρας απαγορεύεται να παρακολουθήσει τη δίκη για την οποία θα καταθέσει. Όποτε, ό,τι και να σου μεταφέρουν ως κλίμα, ως σχόλιο, δεν είναι το ίδιο πράγμα. Η κατάθεσή της ήταν συγκλονιστική ούτως ή άλλως, όπως και οι άλλες καταθέσεις. Συναισθηματικά ήταν φορτισμένη, και όταν έφτανε σε αυτόν τον διάδρομο για να καταθέσει ήταν σαν να έμπαινε σε ένα «λουσμένο φως», όπως είπε η ίδια, σαν να έφευγε από το σκοτάδι και να πήγαινε στο φως, στην αρχή της κατάθεσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Σχετικά με τον αν θα παρευρεθούν στην απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Από την στιγμή που δεν είναι κεκλεισμένων των θυρών, μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάει. Θα είμαστε παρόντες. Έχει τελειώσει η κατάθεσή της και μπορεί να παρακολουθήσει. Σαφώς και περιμένουμε να ακούσουμε τι θα πει ο Φιλιππίδης, είναι η πιο σημαντική κατάθεση γιατί οδηγείται η δίκη στο τέλος. Εμείς ακούμε τους δικηγόρους, και άλλο αυτό που ακούγεται και μεταφέρεται, άλλο αυτό που συμβαίνει μέσα στη δίκη».

Δείτε επίσης - Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Περιγράφει πως η Λένα Δροσάκη του είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR