counter

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεκίνησε τις ενέσεις για την κρυοσυντήρηση ωαρίων (Φωτό)

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεκίνησε τις ενέσεις για την κρυοσυντήρηση ωαρίων (Φωτό)
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεκίνησε τις ενέσεις για την κρυοσυντήρηση ωαρίων (Φωτό)

Στις αρχές Μαρτίου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και είχε δηλώσει πως σκεφτόταν να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων.

«Το θέμα παιδί είναι κάτι που με απασχολεί σίγουρα και είναι κάτι που θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μία περίοδο που ετοιμάζομαι να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων. Σκόπευα να το μοιραστώ με τον κόσμο, γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ καλό, είμαστε πολύ τυχερές που υπάρχει στις μέρες μας.

Ενθαρρύνω την κάθε γυναίκα να το κάνει, γιατί έχεις περισσότερη ασφάλεια στο θέμα της μητρότητας. Δεν το σκέφτομαι απαισιόδοξα. Απλά είναι κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια. Είμαι στην κατάλληλη ηλικία, στα 31 μου πια, αισθάνομαι ότι είναι το καλύτερο δώρο που μπορώ να κάνω στον εαυτό μου», είχε εξομολογηθεί η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αφού έκανε αυτή την αποκάλυψη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα ανήμερα της γιορτής της Γυναίκας ξεκίνησε τη διαδικασία με τον καθιερωμένο υπέρηχο. Δείτε ΕΔΩ!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Έκανε την πρώτη ένεση για την κρυοσυντήρηση ωαρίων

Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως έκανε και την πρώτη της ένεση, πριν προχωρήσει στην κρυοσυντήρηση.

«Η πρώτη μου ενεσούλα. Καλή μου αρχή», έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR