counter

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τον Στάθη, δε νομίζω ότι δε θα μιλάμε"

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τον Στάθη, δε νομίζω ότι δε θα μιλάμε"
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τον Στάθη, δε νομίζω ότι δε θα μιλάμε"

Δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» και τη δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία ρωτήθηκε για τον φημολογούμενο χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

Η ίδια δε θέλησε να διαψεύσει, ούτε να επιβεβαιώσει τις φήμες χωρισμού, ενώ  υποστήριξε ότι δεν έχει κάτι να χωρίσει από τον επιχειρηματία.

«Δεν θα σου πω για τα προσωπικά μου, γενικά είμαι ένας άνθρωπος που ενώ δείχνω πολλά πράγματα στα social, βάζω ένα όριο. Δεν βλέπεις τα πράγματα από την κλειδαρότρυπα όπως λέω εγώ. Δε θα σου πω παραπάνω από αυτά που ξέρεις.

Διαβάστε επίσης: Aλεξάνδρα Παναγιώταρoυ: Μας ξεναγεί στο νέο σπίτι που μετακόμισε μετά τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα

Τα επαγγελματικά μου πάνε μία χαρά, είμαι πολύ δημιουργική. Με τον Αριστομένη έχουμε τα τυπικά, έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Υπάρχει γενικά ένα επίπεδο και πάντα υπήρχε στη σχέση μας και ξέρει τα απολύτως απαραίτητα» είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε αν θα κρατήσει καλές σχέσεις και με τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε: «Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν τσακώνομαι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε τον Στάθη. Δε νομίζω ότι δε θα μιλάμε. Δεν είμαστε τσακωμένοι.

Γάμος δεν υπήρξε, παντρεύτηκα μια φορά. Μετά υπήρξε μια σχέση. Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται. Ειδικά μέσα από μια συγκατοίκηση μια σχέση δοκιμάζεται περισσότερο. Από εκεί και πέρα κρατάς τα καλά. Έτσι κάνω εγώ πάντα στη ζωή μου. Ό,τι ζούσαμε τη στιγμή που το ζούσαμε, το ζούσαμε στο 100».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR