counter

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος: Εκδόθηκε το διαζύγιό τους

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος: Εκδόθηκε το διαζύγιό τους
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος: Εκδόθηκε το διαζύγιό τους

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” μίλησε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Ο πλαστικός χειρούργος αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του Alpha πως τον Ιούλιο εκδόθηκε το διαζύγιό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μάλιστα, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος σχολίασε και την παρουσία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο “Just the two of us”.

«Ανυπομονώ να δω τα κορίτσια γιατί βλέπω μια συνεχή εξέλιξη και είναι καλό αυτό γιατί φαίνεται ότι το έχει. Το είχε πάντα. Το καλό με αυτό το ζευγάρι είναι ότι κάθε φορά βλέπουμε και κάτι διαφορετικό, το οποίο φέρνει εις πέρας. Βλέπω ότι είναι έτοιμη για πίστα. Νομίζω ότι λαμβάνει υπόψιν τη γνώμη μου, γι αυτό και τα συζητάμε πολλές φορές και της λέω κι εγώ κάποια πράγματα, όπως όταν είναι έντονο το μακιγιάζ της. Η Αλεξάνδρα έχει πολύ όμορφα χαρακτηριστικά και όσο πιο άβαφη είναι τόσο πιο όμορφη είναι», είπε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Για το πώς είναι η σχέση τους σήμερα είπε: «Έχουμε καταφέρει και οι δύο, κρατώντας το επίπεδο ψηλά, χωρίς ξεκατινιάσματα και χωρίς μικρότητες, να έχουμε μια πάρα πολύ καλή και ουσιαστική σχέση. Το διαζύγιο βγήκε τον Ιούλιο και τώρα είμαστε πολύ καλοί φίλοι, ίσως και κάτι παραπάνω. Εκτιμάμε και σεβόμαστε τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Στη ζωή έχω μάθει ποτέ να μην λέω ποτέ. Ποτέ μη λες ποτέ για επανασύνδεση».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR