counter

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μιλά ανοιχτά για το διαζύγιο, τα προβλήματα και τον τρίτο γάμο

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μιλά ανοιχτά για το διαζύγιο, τα προβλήματα και τον τρίτο γάμο
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μιλά ανοιχτά για το διαζύγιο, τα προβλήματα και τον τρίτο γάμο

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε η αγαπημένη ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και δεν δίστασε να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής αλλά και του πολυσυζητμένου διαζυγίου της.

-Τι είναι για εσένα αιτία χωρισµού;

Η καθηµερινότητα δείχνει πολλές φορές ότι δύο άνθρωποι που διέθεταν κοινό κώδικα επικοινωνίας, µπορεί να δουν τον γάµο τους να ρουτινιάζει και να αποξενωθούν εντελώς. Από εκεί ξεκινούν όλα και µπορεί να εισβάλλει στη σχέση ένα τρίτο πρόσωπο ή να συµβούν πολλά άλλα. Αυτό όµως που, κατά τη γνώµη µου, είναι η βασική αιτία χωρισµού είναι η έλλειψη επικοινωνίας.

-Σου έχει συµβεί σε κάποιον από τους δύο γάµους σου να χώρισες, επειδή µπήκε στη ζωή σας τρίτο πρόσωπο;

Όχι, ποτέ. Μου έχει τύχει σύντροφός µου να µε απατήσει και µάλιστα µε φίλη µου, αλλά δεν ήµασταν παντρεµένοι.

-Στην προηγούµενη συνέντευξή σου στο ΟΚ! είχες πει: «Παντρεύτηκα το αντίδοτο της ρουτίνας». Πώς γίνεται τώρα να επικαλείσαι ως αιτία χωρισµού τη ρουτίνα;

Η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη. ∆εν θα ήθελα να αναλύσω τι χάλασε στον γάµο µου, αλλά, όπως έχει πει και ο Ηράκλειτος «τα πάντα ρει», πράγµα που σηµαίνει ότι και οι άνθρωποι αλλάζουν, όπως αλλάζουν και οι σχέσεις. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της εξέλιξης είναι λογικό να αλλάξεις και άποψη και τα πάντα.

-Πώς αντέδρασες όταν ο πρώην σύζυγός σου Βαγγέλης Μητρογιάννης πήρε την πρωτοβουλία να ανακοινώσει στο ∆ιαδίκτυο τον χωρισµό σας;

Αυτό θα προτιµούσα να µην το σχολιάσω. Ο καθένας επιλέγει τον τρόπο µε τον οποίο θα εκφραστεί.

-Σε είχε ενηµερώσει για την ενέργειά του;

∆εν έχει σηµασία. Αυτό που έχει αξία, κατά τη γνώµη µου, είναι ότι πλέον έχουν λυθεί όλα τα προβλήµατα και υπάρχει πολιτισµός στη σχέση µας.

-Ήταν δική σου απόφαση να χωρίσετε;

Όχι, ήταν κοινή. Όταν σέβεσαι τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και αυτά που έχετε µοιραστεί, θα το συζητήσεις µαζί του και θα πάρετε µία απόφαση. ∆εν θα φύγεις νύχτα.

-Αλεξάνδρα, θα έκανες τρίτο γάµο;

Ένας τρίτος γάµος είναι το τελευταίο πράγµα που µε απασχολεί αυτή τη στιγµή. Όταν τελειώνει µία σχέση πρέπει να κάνεις µία ενδοσκόπηση. Προς το παρόν δεν αισθάνοµαι έτοιµη να ξαναερωτευτώ. Χρειάζοµαι χρόνο, γιατί για να ξαναµπείς σε µία καινούρια σχέση πρέπει να «καθαρίσεις» πρώτα µέσα µου. Αλλά και πάλι µπορεί σήµερα να λέω ότι δεν είµαι έτοιµη και να γνωρίσω αύριο τον άντρα των ονείρων µου. Η ζωή, όπως προανέφερα, είναι απρόβλεπτη και αυτό είναι το ωραίο.

-Τι σε δίδαξε η τελευταία σου σχέση;

Ότι ο παρορµητισµός µου είναι ένα κοµµάτι του χαρακτήρα µου που θα ήθελα να µπορώ να ελέγχω περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Cover OK 452

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR