counter

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφό της! "Είναι το λιμάνι μου"

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφό της! "Είναι το λιμάνι μου"
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφό της! "Είναι το λιμάνι μου"

Στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Δημοπούλου μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύντροφό της Κυριάκο Σκούρα.

Δείτε επίσης! Αλεξάνδρα Παλαιολόγoυ: Κατεβαίνει υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Νίκο Χαρδαλιά! Η ανακοίνωσή της

Όσα είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

«Η εικόνα μας, θεωρώ ότι ως ένα βαθμό, είναι και η ταυτότητά μας. Τι να πω, ότι δεν έχω κάνει μπότοξ; Θεωρώ ότι οι περισσότερες έχουμε κάνει μπότοξ. Νομίζω ότι από πολύ μικρή ηλικία τα κορίτσια κάνουν μποτοξ. Έχω κάνει μικρά πράγματα, μεσοθεραπείες και τέτοια γιατί θέλω να κρατάω σε καλή κατάσταση τον ιστό. Δεν έχω κάνει κάτι πολύ παρεμβατικό», ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Όσον αφορά τον σύντροφό της Κυριάκο Σκούρα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε: «Δεν ήταν όνειρό μου να παντρευτώ. Το έκανα δυο φορές, όλα είναι πιθανά. Δε ξέρω αν θα τριτώσει. Δεν είμαι αρνητική, είμαι ανοιχτή σε ό,τι φέρει η ζωή. Οι σχέσεις που έχω κάνει, είχαν έντονα συναισθήματα, ήταν όλα στο κόκκινο. Τώρα είμαι σε μια φάση εξαιρετική. Είμαι με έναν άνθρωπο εξαιρετικό, τον σύντροφό μου, τον Κυριάκο. Είμαστε μαζί δυο χρόνια, τον εκτιμώ, τον αγαπώ, με στηρίζει. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Είμαι πολύ καλά. Θαυμάζω το γεγονός ότι είναι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος, που ξεκίνησε από το μηδέν και έχει καταφέρει πολλά πράγματα χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο αξιακό του σύστημα. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Σε μένα, νομίζω ότι του αρέσει πολύ το ότι είμαι ντόμπρα. Δεν τον πιέζω όπως κι εκείνος. Θα έλεγα ότι έχω βρει το λιμάνι μου».

Δείτε τον βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR