counter

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Οι σπουδές, η συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου & η συμμετοχή σε σειρά

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Οι σπουδές, η συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου & η συμμετοχή σε σειρά
Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Οι σπουδές, η συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου & η συμμετοχή σε σειρά

Σε σχέση φαίνεται πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης με την "συνονόματή" του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου η οποία και είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε αναζητήσεις, όπως είναι φυσικό. Εμείς, συγκεντρώσαμε για εσάς το βιογραφικό της. Η ίδια, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Κατερίνα Καινούργιου, έχει "παίξει" στην σειρά "Καληνύχτα μαμά" αλλά και έχεις σπουδές που αφορούν τα Οικονομικά. Πάμε να δούμε λοιπόν, όσα πρέπει να γνωρίζετε για εκείνη.

Διαβάστε επίσης: Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Όταν η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη "έπαιζε" δίπλα στην Άννα Βίσση

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Το βιογραφικό της 

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι 39 ετών, είναι έμπειρη στην διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εμπορίου και μάλιστα έχει μεγάλο ιστορικό εργασίας στη βιομηχανία καλλυντικών, ένδυσης και μόδας. Ειδιικεύεται σε Online Business, Logistics, Management, Sales, Customer Experience και Social Media. Οι σπουδές της έγιναν στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και η ίδια έκανε και μεταπτυχιακό στο Περιβάλλον &  την Ανάπτυξη. Παλαιότερα μάλιστα, είχε συνεργαστεί με την Κατερίνα Καινούργιου στην εταιρία που είχε η παρουσιάστρια με καλλυντικά. 

Στην παιδική της ηλικία, η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έπαιζε στη σειρά «Καληνύχτα μαμά» στον ΑΝΤ1. Η συγκεκριμένη σειρά της Ελληνικής τηλεόρασης προβάλλονταν πριν από περίπου 20 χρόνια και ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη.

Εκτός από τη Λίλα Καφαντάρη και την Ηρώ Μουκίου, στην σειρά συμμετείχε και ένα κοριτσάκι. Μία νεαρή ηθοποιός, η οποία υποδύονταν την κόρη της Λίλας. Το όνομά της ήταν Μαργαρίτα. Στο ρόλο της Μαργαρίτας δεν ήταν άλλη από την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η σχέση με τον Ντέμη Νικολαΐδη 

Η αποκάλυψη για την σχέση που έχει η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου με τον Ντέμη Νικολαΐδη έγινε στο περιοδικό “OK!”, το οποίο δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού από την παρουσία του στη φιέστα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την Κυριακή 14 Μαΐου στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στην εκπομπή “Πρωινό μας”, η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου και ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι εδώ και έξι μήνες μαζί, ενώ ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR