counter

Alcatrash: Αποχαιρετούν το "Καλό Μεσημεράκι", "Αυτή η εκπομπή μας ανέδειξε"

Alcatrash: Αποχαιρετούν το "Καλό Μεσημεράκι", "Αυτή η εκπομπή μας ανέδειξε"
Alcatrash: Αποχαιρετούν το "Καλό Μεσημεράκι", "Αυτή η εκπομπή μας ανέδειξε"

Οριστική αυλαία έριξε την Παρασκευή 30/06 η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής αποφάσισε να μην συνεχίσει στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού την ερχόμενη σεζόν και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με πολλές εκπλήξεις και συγκίνηση.

Δείτε επίσης -  Νίκος Μουτσινάς: Το μακροσκελές μήνυμα μετά το φινάλε του "Καλό Μεσημεράκι"

Alcatrash – Αποχαιρετούν το «Καλό Μεσημεράκι»

Λίγες ημέρες μετά το φινάλε της εκπομπής, οι Alcatrash θέλησαν με μια ανάρτηση μέσα από τα social media να αποχαιρετήσουν το «Καλό Μεσημεράκι».

«Ήρθαμε από τη Πάτρα και ούτε ξέραμε τι θα μας συμβεί.5 χρόνια πέρασαν τόσο γρήγορα! Αυτό μάλλον σημαίνει ότι πέρασαν και πολύ όμορφα! Ποτέ δε φανταζόμασταν ότι μπορεί να είμαστε 5 χρόνια κάθε μέρα μέσα στα σπίτια σας ! Η αγάπη που πήραμε είναι πραγματικά άπειρη και το ευχαριστώ για τις στιγμές που ζήσαμε είναι λίγο! Αυτή η εκπομπή μας ανέδειξε και μας έδωσε της ευκαιρία να μας μάθει περισσότερος κόσμος ! Αλλα αυτή η εκπομπή ειναι οι άνθρωποι της, αυτή που βλέπετε και αυτοί που βλέπουμε μόνο εμείς. Σας ευχαριστούμε όλους τόσο πολύ! Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε και ήρθε η ώρα να ανοίξει ένας άλλος ! Καλό καλοκαίρι σε όλους θα τα λέμε από δω και πέρα με διαφορετικό τρόπο! Σας αγαπάμε», έγραψαν στο Instagram οι Alcatrash.

Δείτε την ανάρτηση των Alcatrash:

 

Photo Credits: Instagram - alcatrash.band

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR