counter

Άκης Πετρετζίκης: Έγινε κουμπάρος-Ποιους πάντρεψε;

Άκης Πετρετζίκης: Έγινε κουμπάρος-Ποιους πάντρεψε;
Άκης Πετρετζίκης: Έγινε κουμπάρος-Ποιους πάντρεψε;

Ο Άκης Πετρετζίκης πριν λίγες μέρες έγινε κουμπάρος και θέλησε να μοιραστεί το χαρμόσυνο μήνυμα με τους διαδικτυακούς του ακόλουθους.

Ο διάσημος σεφ πάντρεψε την πολύ καλή του φίλη και συνεργάτιδα, Μαίρη.

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Μαίρη συνεργάζονται αρκετά χρόνια και φαίνεται πως η κουμπάρα του είναι ένα άτομο που χαίρει της εκτίμησης του σεφ.

Με ένα μακροσκελές κείμενο, λοιπόν, ο γοητευτικός σεφ θέλησε να μας ανακοινώσει το χαρούμενο γεγονος.

«Η @maryroseandr είναι μαζί μου από την αρχή, από τότε που δεν υπήρχε το kitchenlab_official και δουλεύαμε το site μου στο σπίτι μου. Γραφείο της το σαλόνι μου, κουζίνα δοκιμών η κουζίνα του σπιτιού μου, και φωτογραφικό στούντιο το μπαλκόνι μου με κάμερα το κινητό μου. Περάσαμε μαζί λύπες, αποτυχίες, στεναχώριες, αφραγκίες, μα πάντα ήταν εκεί. Βρίσκαμε τον τρόπο να ξεπερνάμε τα πάντα και μετά από 3 χρόνια μπορέσαμε να κάνουμε τα δικα μας γραφεία, με τις δικές τους δοκιμαστικές κουζίνες, και το δικό μας φωτογραφικό στούντιο! Τώρα πια έγινα και κουμπάρος της, για να με φάει στη μάπα μια ζωή!  Να ζήσετε! Σας αγαπώ και τους δύο!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Άκης Πετρετζίκης στη λεζάντα της φωτογραφίας και τα likes έπεσαν… βροχή!

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του σεφ:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR