counter

Ακατάλληλο το σπίτι της Κέιτ Μίντλετον & του Ουίλιαμ! "Δεν θα την βοηθήσει να αναρρώσει" λένε αναλυτές

Ακατάλληλο το σπίτι της Κέιτ Μίντλετον & του Ουίλιαμ! "Δεν θα την βοηθήσει να αναρρώσει" λένε αναλυτές
Ακατάλληλο το σπίτι της Κέιτ Μίντλετον & του Ουίλιαμ! "Δεν θα την βοηθήσει να αναρρώσει" λένε αναλυτές

Η Κέιτ Μίντλετον νοσηλεύεται μετά από χειρουγείο στην κοιλιακή χώρα, ενώ η ίδια εισήχθη σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου μια μέρα νωρίτερα για "προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά". Νωρίτερα πάντως, δεν υπήρχε καμία ένδειξη για κάποιο πρόβλημα υγείας καθώς η Κέιτ εμφανίστηκε κανονικά το πρωί των Χριστουγέννων μαζί με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα παιδιά τους, Πρίγκιπα Τζορτζ, Πριγκίπισσα Σάρλοτ και Πρίγκιπα Λούις.

Η Κέιτ χαιρετούσε τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί, ευδιάθετη και χαμογελαστή, χωρίς να δείχνει ότι πονάει!

Δημοσίευμα του People αναφέρει ότι αφού πέρασαν τις διακοπές τους στην εξοχική τους κατοικία, το Anmer Hall, η οικογένεια επέστρεψε στο σπίτι τηςστο Windsor's Adelaide Cottage, όπου γιόρτασαν και τα 42α γενέθλια της Κέιτ στις 9 Ιανουαρίου. Την επόμενη μέρα ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις επέστρεψαν στο σχολείο τους, τον Lambrook. 

Διαβάστε επίσης: Κέιτ Μίντλετον : "Πολύ σοβαρή η κατάστασή της", λένε πηγές - Η "μετεγχειρητική επιπλοκή" & η υπόσχεση του Ουίλιαμ

 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αν και το παλάτι υποστήριξε πως η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη, η ίδια πηγή το διαψεύδει και υποστηρίζει ότι δεν το γνώριζε κανείς. Σύμφωνα με το περιοδικό People ούτε οι στενοί φίλοι και συνεργάτες της Κέιτ Μίντλετον δεν γνώριζαν ότι θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Λογικά, σε λίγες μέρες η Κέιτ Μίντλετον  επιστρέφει στο σπίτι της μετά το χειρουργείο στην κοιλιά ωστόσο, βασιλικοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι το Adelaide Cottage δεν είναι το ιδανικό μέρος για να αναρρώσει η Κέιτ αφού είναι "ακατάλληλο" και "κρύο", συνθήκες που δεν θα την βοηθήσουν.  Πρώην ένοικος του Adelaide Cottage ήταν η Rosemary Townsend, σύζυγος του Λοχαγού Peter Townsend, ο οποίος είχε σχέση με την πριγκίπισσα Μάργκαρετ. Η ίδια έγραψε ότι αυτό το σπίτι ήταν το πιο κρύο μέρος που είχε συναντήσει ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή της. Και το κρύο συνδυαστικά με την υγρασία δεν είναι ό,τι καλύτερο για ένα χειρουργημένο άτομο...

Photo Credits: AFP FORUM

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR