counter

Κέιτ Μίντλετον : "Πολύ σοβαρή η κατάστασή της", λένε πηγές - Η "μετεγχειρητική επιπλοκή" & η υπόσχεση του Ουίλιαμ

Κέιτ Μίντλετον : "Πολύ σοβαρή η κατάστασή της", λένε πηγές - Η "μετεγχειρητική επιπλοκή" & η υπόσχεση του Ουίλιαμ
Κέιτ Μίντλετον : "Πολύ σοβαρή η κατάστασή της", λένε πηγές - Η "μετεγχειρητική επιπλοκή" & η υπόσχεση του Ουίλιαμ

Πανικός επικρατεί στη Βρετανία και όχι μόνο, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Κέιτ Μίντλετον και το χειρουργείο που έκανε. Η έλλειψη επίσημης ενημέρωσης από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ σε συνδυασμό με την παρατεταμένη παραμονή της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο νοσοκομείο έχουν κάνει τα πρωτοσέλιδα να... οργιάζουν και πολλούς να υποστηρίζουν ότι τα νέα για εκείνη, δεν είναι καλά. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που δημοσιεύουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η Κέιτ εισήχθη στο νοσοκομείο στις 28 Δεκεμβρίου και από τότε βρίσκεται στα χέρια των γιατρών. Ακόμα οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μετεγχειρητική επιπλοκή και πολύ σοβαρή κατάσταση. Το ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο νοσηλεύεται η Κέιτ Μίντλετον διαθέτει μία εξειδικευμένη ογκολογική κλινική, για αυτό πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για κακοήθεια την οποία πιθανώς αντιμετωπίζει η Κέιτ, ωστόσο το παλάτι το διέψευσε.

Καθώς η Κέιτ συνεχίζει την ανάρρωσή της ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι στο πλευρό της και μάλιστα, έχει αναβάλει και αυτός τα επίσημα καθήκοντά του για το χρονικό διάστημα που η Κέιτ αναρρώνει.

Μάλιστα, λίγο πριν αρραβωνιαστούν επίσημα, λέγεται ότι έδωσε έναν προσωπικό όρκο στους γονείς της Κέιτ, Κάρολ και Μάικλ ότι θα τη φρόντιζε στα εύκολα και τα δύσκολα.
Σύμφωνα με την βασιλική συντάκτη της Daily Mail, Rebecca English: «Εκείνος, περισσότερο από τον καθένα, γνώριζε τις προσωπικές θυσίες που έκανε για να είναι με τον άνδρα που αγαπούσε. Γι' αυτό ξέρω ότι θα κινήσει γη και ουρανό για να είναι στο πλευρό της και να κάνει το καλύτερο για εκείνη και τα παιδιά τους. Όσο καιρό κι αν χρειαστεί».

Αξίζει φυσικά να σημειώσουμε ότι η  ανάρρωση της Κέιτ έρχεται την ώρα που ο βασιλιάς Κάρολος αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα υγείας, ενώ αυτά τα δημοσιεύματα θεωρούνται κάτι σαν αντιπερισπασμός για να σταματήσει τόσο η κοινή γνώμη όσο και τα μέσα ενημέρωσης να ασχολούνται με την πραγματική αιτία που οδήγησε τη Μίντλετον στο χειρουργικό κρεβάτι. 

Photo Credits: ABACA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR