counter

"Αιχμηρός" διάλογος Μικρούτσικου & Καινούργιου: "Μη σου πω σε ποια λέξη δίπλα έχουν τη φωτογραφία σου"

"Αιχμηρός" διάλογος Μικρούτσικου & Καινούργιου: "Μη σου πω σε ποια λέξη δίπλα έχουν τη φωτογραφία σου"
"Αιχμηρός" διάλογος Μικρούτσικου & Καινούργιου: "Μη σου πω σε ποια λέξη δίπλα έχουν τη φωτογραφία σου"

Έναν διάλογο ιδιαίτερα αιχμηρό είχαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα του της Super Κατερίνας, λίγο μετά την προβολή ενός αποσπάσματος από το χθεσινό επεισόδιο του Fame Story. Ο  παρουσιαστής γέλασε με το σχόλιο της οικοδέσποινας και κάπως έτσι... ξεκίνησε ο διάλογός τους.

Ο διάλογος που είχαν Ανδρέας Μικρούτσικος και Κατερίνα Καινούργιου

«Γιατί γελάς, Ανδρέα; Ανδρέα, πες. Μπορεί να λέω και βλακείες, τι να πω; Το ξέρω ότι δεν γελάει με μένα. Εγώ είμαι και πολύ ωραία, γιατί να γελάσει μαζί μου; Δεν με νοιάζει γιατί γέλασε, πάμε να τοποθετηθεί», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος της απάντησε:

«Σε νοιάζει αλλά δεν θέλεις να ακούσεις». Αμέσως μετά η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: 

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Ο διάλογος και τα υπονοούμενα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και η αναφορά στον πρώην της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

«Εγώ επειδή λέω την αλήθεια, θέλω να ακούω και την αλήθεια όσο σκληρή και να ‘ναι. Προτιμώ την αλήθεια από ένα καλογυαλισμένο ψέμα».

«Όλες οι εγκυκλοπαίδειες στη λέξη αυτοαναφορικός έχουν δίπλα τη φωτογραφία σου. Οπότε θέλεις να ασχοληθούμε με τον Fipster ή με εσένα;», της είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.«Να μη σου πω καλύτερα σε ποια λέξη έχουν τη φωτογραφία σου… μπορεί να αρχίζει και από τ-ο-ξ», ανταπάντησε χαμογελώντας η Κατερίνα Καινούργιου, με τους δύο να συμφωνούν ότι δεν αστειεύονται.

Οι συνεργάτες της εκπομπής να προσπαθούν να «αποσυμπιέσουν» την ατμόσφαιρα. «Τι ωραίο παιχνίδι κάνετε μεταξύ σας; Αν είχατε μικρότερη διαφορά ηλικίας, μπορεί να νόμιζα ότι είστε και… τσιμπημένοι», σχολίασε με τη σειρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR