counter

“Αγγελική”: Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός μπαίνει στη δραματική σειρά του Alpha;

“Αγγελική”: Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός μπαίνει στη δραματική σειρά του Alpha;
“Αγγελική”: Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός μπαίνει στη δραματική σειρά του Alpha;

Ένας δημοφιλής και αγαπημένος ηθοποιός που είχε χρόνια να απολαύσουμε στη «μικρή οθόνη» έρχεται στη δραματική σειρά του Alpha «Αγγελική» για να αναστατώσει τις ζωές των ηρώων.

Ο λόγος για τον Αλμπέρτο Εσκενάζη, ο οποίος θα σταθεί στο πλευρό της Αθηνάς και θα ταράξει την οικογένεια Αργυρού.

Ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται τον Αντώνη Ιορδανίδη, έναν γιατρό που αναλαμβάνει την Αθηνά την οποία ενσαρκώνει η Φιλαρέτη Κομνηνού και θα γεννηθεί ανάμεσά τους μία δυνατή φιλία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Alpha η πλοκή θα εξελιχθεί ως εξής:

Ο  Αντώνης Ιορδανίδης μπαίνει στη ζωή της Αθηνάς, αρχικά ως θεράπων ιατρός της, καθώς ο προηγούμενος, ο Φίλιππος Μελάς, αποσύρεται για να σταθεί στη γυναίκα του που αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό ιατρικό θέμα. Η σχέση τους ξεκινάει με εντάσεις και συγκρούσεις. Σταδιακά οι συγκρούσεις γίνονται το «αλατοπίπερο» της σχέσης τους, η οποία, κάποια στιγμή, παίρνει μια διαφορετική τροπή. Οι δυο τους αναπτύσσουν δικούς τους κώδικες επικοινωνίας, η Αθηνά βρίσκει έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να σταθεί στα ίσα απέναντί της και της μιλάει «έξω από τα δόντια». Ο Αντώνης θα αναπτύξει μια τρυφερή φιλία με την Αθηνά καθώς θα γοητευτεί από την προσωπικότητά της και αυτό θα κάνει την Αθηνά να θέλει ακόμα περισσότερο να παλέψει για να ξεπεράσει τον καρκίνο. Γίνεται, σιγά σιγά , μέλος της οικογένειας. Αυτό όμως βρίσκει αντίθετο ένα από τους γιους της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR