counter

Αγγελική Ηλιάδη: Η αντίδραση των γιων της όταν τους ανακοίνωσε πως θα μπει στη "Φάρμα"

Αγγελική Ηλιάδη: Η αντίδραση των γιων της όταν τους ανακοίνωσε πως θα μπει στη "Φάρμα"
Αγγελική Ηλιάδη: Η αντίδραση των γιων της όταν τους ανακοίνωσε πως θα μπει στη "Φάρμα"

Στον δεύτερο κύκλο της «Φάρμας» που θα ξεκινήσει να προβάλλεται σύντομα στον ΑΝΤ1, θα συμμετέχει η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια μίλησε το πρωί της Κυριακής ζωντανά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να λάβει μέρος στο ριάλιτι. Παράλληλα αποκάλυψε πώς αντέδρασαν οι γιοι της, όταν τους ανακοίνωσε πως μπαίνει στη «Φάρμα».

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Είναι από τις λίγες φορές που νιώθω τόσο χαρούμενη για αυτό που πάνω να κάνω. Πραγματικά είναι πρωτόγνωρο για εμένα, αλλά το ήθελα πάρα πολύ. Σκεφτόμουν ότι ήθελα να τακτοποιήσω τις εκκρεμότητές μου, να νιώσω ασφάλεια για το που θα αφήσω τα παιδιά μόνα τους. Το μεγαλύτερό μου άγχος είναι αυτό, τα παιδιά.

Ο μεγάλος μου γιος το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι “μην μπεις θα με κάνεις ρεζίλι”. Ο μικρός μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα. Έπαιξε λίγο θέατρο στην αρχή, έκανε ότι κλαίει αλλά στο τέλος είπε “δεν πειράζει μαμά, θα σε βλέπω από την τηλεόραση”.

Αν είχατε μια κάμερα στο σπίτι μου θα βλέπατε μια τρελή όλη μέρα να κάνει δουλειές. Θα προσπαθήσω και για τα υπόλοιπα στη “Φάρμα”. Είναι πάρα πολύ καινούργιο, αλλά είναι μια διέξοδος, από την καθημερινότητα, από τη ρουτίνα. Οι δουλειές εκεί πρέπει να γίνονται από όλους. Με αγχώνει λίγο το θέμα του μπάνιου, του κρύου έξω και του φαγητού. Όμως έχω αρχίσει να κλείνω λίγο το στομάχι μου για να μη μου έρθει απότομα» είπε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια.

Δείτε όλα όσα είπε η Αγγελική Ηλιάδη στο ακόλουθο βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR