counter

Αφροδίτη Λασκούδη – Αλέξανδρος Ιωαννίδης: Θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά!

Το πρώτο τους παιδάκι περιμένουν η Αφροδίτη Λασκούδη και ο σύζυγος της Αλέξανδρος Ιωαννίδης.

Το αγαπημένο ζευγάρι ύστερα από δύο αποτυχημένες εξωσωματικές, κατάφερε με την τρίτη και την τυχερή να φέρει στο κόσμο σε λίγους μήνες, το καρπό του έρωτα του.

Το πρώην μοντέλο βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο του Αλέξανδρου και είναι παντρεμένοι εδώ και ένα χρόνο.

Την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης την έκανε η ίδια, η Αφροδίτη Λασκούδη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram δημοσιεύοντας ένα βίντεο με το υπερηχογράφημα του μωρού.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Το 2018 είναι η χρόνια που με σημάδεψε περισσότερο από κάθε άλλη - Γεμάτο στιγμές έντονες που είναι βαθιά χαραγμένες στην καρδιά μου και την ψυχή μου! - Πέρασε μια χρονια που κάθε στιγμή της με χάραξε και διαμόρφωσε τον χαρακτήρα μου και την ζωή μου όσο καμία άλλη μέχρι τώρα! - Μια χρόνια με πολλές δύσκολες στιγμές και πολλές στιγμές ατελείωτης ευτυχίας! Έζησα την απώλεια και τον φόβο ! Έκανα την δίκη μου οικογένεια και περιμένω το θαύμα μου! Σήμερα την 1η μέρα της νέας χρονιάς νιώθω ευλογημένη και κάθε στιγμή και αναμένω τις νέες στιγμές χαράς και ευτυχίας αλλά και τις δύσκολες στιγμές που θα αντιμετωπίσω με το κεφαλή ψηλά! Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και πολλές στιγμές ευτυχίας για το νέο έτος. Καλώς ήρθες 2019 ανυπομονώ να σε ζήσω»

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR