counter

Άδωνις Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο: "Έχουμε παιδιά και οικογένειες, αυτό που έκανε είναι χοντρό"

Τα όσα είπε για εκείνον και τον Άρη Πορτοσάλτε πάνω από την σκηνή, ο Πάνος Βλάχος, αλλά και τον στίχο "μέσα σε έναν σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε", σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης

"Ο κύριος Βλάχος, δεν τον ξέρω προσωπικά... Μου είναι συμπαθής και πιστεύω πραγματικά ότι είναι υπέρ ταλαντούχος. Τον έχω δει αρκετά γιατί τα παιδιά μου έβλεπαν την "μουρμούρα". Πάντα θλίβομαι όταν άνθρωποι ταλαντούχοι, στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, κάνουν κάτι τόσο άσχημο.

Όταν λες να δω στον σάκο τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε, δηλαδή στο νεκρόσακο, αυτό συζητάμε τώρα, είναι σαν να λες του θέλω πεθαμένους. Να τους σκοτώνει κάποιος. Αυτό, όπως και να το δεις ούτε καλλιτεχνική αδεία λέγεται ούτε χιούμορ λέγεται, ούτε τίποτα. Από την αντίδραση του κυρίου Βλάχου μετά, πιστεύω ότι συνειδητοποίησε, έστω και εν μέρει, ότι αυτό που έκανε είναι χοντρό, τελεία.

Το πιο γενναίο ήταν να πει ζητώ συγγνώμη έκανα λάθος, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Το να το διακωμωδήσει είναι πάλι φάουλ, έχουμε παιδιά και οικογένειες. Μπορεί να έχουμε διαφωνία, να μας κριτικάρει, να μας κοροϊδέψει.. Δεν έχω σκοπό να πάω στη δικαιοσύνη", είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας ουσιαστικά στον Πάνο Βλάχο.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR