counter

Αθηνά Οικονομάκου: "Το ταξίδι της ζωής είναι πιο γλυκό όταν..."

Αθηνά Οικονομάκου: "Το ταξίδι της ζωής είναι πιο γλυκό όταν..."
Αθηνά Οικονομάκου: "Το ταξίδι της ζωής είναι πιο γλυκό όταν..."

Τρυφερές στιγμές για Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, αφού τα προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η ίδια έχει βρει στο πρόσωπο του Φίλιππου Μιχόπουλου το άλλο της μισό, ενώ μαζί της είναι πάντα και ο αγαπημένος σκύλος της, Μαύρος.

Το απόγευμα της Πέμπτης 22 Ιανουαρίου, η όμορφη ηθοποιός ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία selfie φωτογραφία που απεικονίζεται εκείνη, ο σύντροφός της και στη μέση ο πιστός της φίλος στο αυτοκίνητο, κατά τη διάρκεια μίας εκδρομής τους.

Η λεζάντα που συνόδευε τη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι: «Ευτυχισμένοι μαζί!» και αφού επισήμανε τον Φίλιππο στη φωτογραφία, συνέχισε: «Το ταξίδι της ζωής είναι πιο γλυκό όταν ταξιδεύεις με ένα σκύλο!».  Μάλιστα, όπως γράφει παρακάτω περιμένει πως και πως το Σαββατοκύριακο που έρχεται…

Πάντως, Αθηνά και Φίλιππος είναι full ερωτευμένοι και ο έρωτας τους πάει πολύ! Τέλος, η δημοσιότητα φαίνεται να αρέσει και στον Μαύρο, ο οποίος "τρυπώνει" συχνά-πυκνά στις φωτογραφίες της όμορφης Αθηνάς.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR