counter

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύπτει πρώτη φορά πόσες ώρες της ημέρας ασχολείται με το Instagram

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύπτει πρώτη φορά πόσες ώρες της ημέρας ασχολείται με το Instagram
Αθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύπτει πρώτη φορά πόσες ώρες της ημέρας ασχολείται με το Instagram

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο Instagram της και στα σχόλια που γίνονται για αυτήν. Η ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως ασχολείται με το account της έντονα, περίπου δύο ώρες την ημέρα.

Η Αθηνά Οικονομάκου τόνισε, μεταξύ άλλων: «Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου και ποια είναι η καθημερινότητά μου με το τι πιστεύουν οι άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν και απλώς παρακολουθούν το Instagram μου είναι εντελώς διαφορετικό. Δέχομαι όλες τις απόψεις και πλέον δεν με στενοχωρεί, ίσως είναι και λογικό. Δεν έχω όμως λόγο ούτε να απολογηθώ ούτε να δώσω εξηγήσεις σε κάποιον. Το μόνο που θα σου πω είναι πως στο δικό μου μυαλό είναι πολύ ευχάριστο ένας άνθρωπος να περνάει καλά και να αξιοποιεί τα χρήματά του σε ταξίδια από το να τα σκορπάει αλόγιστα δεξιά και αριστερά. Όλα θέλουν ισορροπία και μέτρο.

Να σου πω απλώς ότι ένας λόγος που φαίνεται έτσι στον κόσμο είναι το γεγονός της μεγάλης προβολής που έχει το προφίλ μου (σ.σ. Η Αθηνά έχει ένα από τα πιο δυνατά accounts στην Ελλάδα, με το προφίλ της στο Instagram να μετράει πάνω από 550.000 followers). Ανεβάζω μία με δύο φωτογραφίες την ημέρα και κάνω και κάποια Instastories. Βλέπω προφίλ ανθρώπων που δουλεύουν πολύ λιγότερο από εμένα, διασκεδάζουν και ταξιδεύουν πολύ περισσότερο, δεν σταματούν να κάνουν posts και δεν ασχολείται κανείς μαζί τους. Αυτό για μένα είναι απορίας άξιο. Για να επανέλθω όμως, για μένα το Instagram αποτελεί κομμάτι της δουλειάς μου, αλλά δεν σταματά να είναι αγάπη, δημιουργία και ευχαρίστηση».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR