counter

Θύμα Χάκερ η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου!

Θύμα Χάκερ η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου!
Θύμα Χάκερ η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου!

Δεν είναι λίγες οι φορές που Έλληνες celebrities έχουν πέσει θύματα χάκερ στο Instagram.

Ανάμεσα στη λίστα των «θυμάτων» βρίσκεται και η Αργυρώ Μπαρμαρήγου της οποίας τον λογαριασμό χάκαραν πριν λίγες ημέρες Τουρκοι χάκερ.

H γνωστή σεφ έχασε για μια αρκετές μέρες την πρόσβαση στον λογαριασμό της. Μάλιστα όπως η ίδια ανέφερε σε ανάρτηση που έκανε μετά την ανάκτησή του, την υπόθεση έχει αναλάβει πλέον η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η ίδια θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά της, έστειλε το πρώτο της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της. «Επιτέλους και πάλι μαζί. Από την περασμένη εβδομάδα μου χάκαραν τον λογαριασμό εδώ στο instagram και ένας Τούρκος χάκερ έβαλε στο προφίλ μου το όνομα του και τη σημαία της Τουρκίας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον επικεφαλή της διεύθυνσης δίωξης τον κύριο Παπακώστα αλλά και σε όλη την ομάδα μου και τους συνεργάτες μου. Είμαι στην δουλειά μου στο εστιατόριο μου @papadakisrestaurant και μόλις με ειδοποίησε η ομάδα μου για τα ευχάριστα νέα συνδέθηκα και εδώ είμαι. Μου λείψατε πάρα πολύ γιατί τα λέμε κάθε μέρα. Με πεθυμήσατε καθόλου;», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR