counter

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή γνωστός παρουσιαστής

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή γνωστός παρουσιαστής
Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή γνωστός παρουσιαστής

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών, ο γνωστός παρουσιαστής και ο συγγραφέας κωμωδίας Denis Norden, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Ο οικοδεσπότης του Will Alright On The Night άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη το πρωί, αφού πέρασε πολλές εβδομάδες νοσηλείας στο νοσοκομείο Royal Free στο βόρειο Λονδίνο, σύμφωνα με δήλωση των παιδιών του, Nick και Maggie Norden.

«Θα θέλαμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το αφοσιωμένο προσωπικό και τους γιατρούς που τον εξέτασαν με πολύ αφοσίωση. Ένας θαυμάσιος μπαμπάς, ένας αξιολάτρευτος παππούς και ένας υπέροχος προπάππος - έδωσε το γέλιο του σε τόσα πολλά. Θα είναι στην καρδιά μας για πάντα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η δήλωση της οικογένειάς του.

Ο Denis Norden γεννήθηκε στο Hackney, στο ανατολικό Λονδίνο, τον Φεβρουάριο του 1922. Ήταν παρουσιαστής στο ITV για 29 χρόνια μέχρι την αποχώρησή του το 2006. Μετά την απόσυρσή του από την τηλεόραση, έδωσε την προσοχή του στην ευαισθητοποίηση για την ασθένεια και τη θεραπεία της ωχρής κηλίδας. Παντρεύτηκε με την σύζυγό του, Avril το 1943 και μαζί απέκτησαν έναν γιο και μια κόρη. Τον Nick και τη Maggie.

Ο Denis Norden

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR