counter

Θεοδώρα Βουτσά: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην Κατερίνα Καινούργιου – “ Της φώναξα, της είπα όχι, και της έκλεισα την πόρτα”

Θεοδώρα Βουτσά: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην Κατερίνα Καινούργιου – “ Της φώναξα, της είπα όχι, και της έκλεισα την πόρτα”
Θεοδώρα Βουτσά: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην Κατερίνα Καινούργιου – “ Της φώναξα, της είπα όχι, και της έκλεισα την πόρτα”

Ένα περιστατικό από όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης θυμήθηκε χθες στην εκπομπή “Super Κατερίνα” η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως όταν δούλευε ως ρεπόρτερ η Θεοδώρα Βουτσά της είχε μιλήσει άσχημα με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα.

Δείτε επίσης - Κατερίνα Καινούργιου: Το περιστατικό με την Θεοδώρα Βουτσά στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση – “Με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο”

Λίγες ώρες μετά την αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου, η Θεοδώρα Βουτσά με μια ανάρτηση της ζήτησε συγγνώμη δημόσια στην Κατερίνα Καινούργιου, ανέφερε τι είχε συμβεί τότε, αλλά αποκάλυψε πως μίλησε με την παρουσιάστρια στο τηλέφωνο.

Η ανάρτηση της Θεοδώρας Βουτσά

"Πριν αρκετά χρόνια, 20 νομίζω, έπαιζα σε μια παράσταση στην Αθήνα. Ήταν η πρώτη μου παράσταση που είχα πρωταγωνιστικό ρόλο. Είχα μεγάλο άγχος. Είχα μόλις επιστρέψει από Νέα Υόρκη, έκανα το Είσαι το Ταίρι μου, τα πράγματα πήγαιναν καλά. Αλλά για να «εντυπωσιάσω» τον πατέρα μου και να πάρω την πολυπόθητη έγκριση του και το «Μπράβο», έπρεπε να τα πάω καλά στο θέατρο. Για εκείνον το θέατρο ήταν η πραγματική επιτυχία, εκεί έδειχνε ένας ηθοποιός την αξία του. Η σκηνοθεσία ήταν ενός γνωστού ηθοποιού, καλός άνθρωπος αλλά με πολλά προσωπικά θέματα και ανασφάλειες δικές του. Αυτό το λέω τώρα, γιατί τότε έκλαιγα κάθε βράδυ που γύρναγα μετά την πρόβα σπίτι και σκεφτόμουν «Που έμπλεξα!». Ευτυχώς στον θίασο ήταν ο @spyrosmpimpilas , φίλος οικογενειακός μας χρόνια! και αισθανόμουν ασφάλεια δίπλα του. Ήρθε η μέρα της πρεμιέρας. Στο κοινό ο πατέρας μου. Το άγχος στο ταβάνι! Στο διάλειμμα ορμάει ο σκηνοθέτης στο καμαρίνι και αρχίζει να με βρίζει με χυδαίο τρόπο. Είχε εκνευριστεί με κάτι που έκανα στην σκηνή. Έβρισε, φώναξε, ξανά έβρισε και βγήκε από το καμαρίνι χωρίς να προλάβω να πω κουβέντα. 5 λεπτά μέχρι το τρίτο κουδούνι για να αρχίσει το δεύτερο μέρος. Έτρεμα ολόκληρη. Και εκείνη τη στιγμή κτυπάει την πόρτα μια δημοσιογράφος και μου ζητάει να της πω δυο λόγια για την παράσταση. Όλο τον θυμό που μου πέταξε ο σκηνοθέτης τον «πέρασα» σε εκείνη. Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που μίλησα έτσι σε άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του. Της φώναξα, της είπα Όχι, και της έκλεισα την πόρτα. Δεν την ήξερα. Την σκεφτόμουν συχνά όμως από τότε. Ο πατέρας μου, όταν βγήκα σ ‘αυτή τη δουλειά, μεταξύ άλλων συμβουλών μου είπε ότι πάντα θα μιλάς σε δημοσιογράφους για τη δουλειά σου και πάντα θα φωτογραφίζεσαι για τους φωτογράφους. Γιατί αυτοί ζουν τις οικογένειες τους από αυτό. Θα πουλήσουν μια φωτογραφία, θα κάνουν ένα ρεπορτάζ. Εσένα δεν σου στοιχίζει κάτι. Θα βοηθήσεις όμως. Και αυτή την κοπέλα δεν την βοήθησα και το σκεφτόμουν κάθε τόσο, ότι χρωστάω μια συγνώμη. Και ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο λογαριασμός. Όπως είπαμε και στο τηλ, θα τα πούμε από κοντά σύντομα @katken85"

Δείτε την ανάρτηση της Θεοδώρας Βουτσά:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR