counter

Θέμος Αναστασιάδης: Έτσι γνώρισε και ερωτεύτηκε τη σύζυγό του, Βασιλική Παναγιωτοπούλου

Θέμος Αναστασιάδης: Έτσι γνώρισε και ερωτεύτηκε τη σύζυγό του, Βασιλική Παναγιωτοπούλου
Θέμος Αναστασιάδης: Έτσι γνώρισε και ερωτεύτηκε τη σύζυγό του, Βασιλική Παναγιωτοπούλου

Με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών την Τρίτη 22 Ιανουαρίου νικημένος από τον καρκίνο, το Πρώτο Θέμα έκανε ένα 24σέλιδο αφιέρωμα στον ιδρυτή και εμπνευστή του.

Στο αφιέρωμα αυτό μαθαίνουμε μάλιστα και άγνωστες λεπτομέρειες για τη γνωριμία του Θέμου Αναστασιάδη και της συζύγου του, Βασιλικής Παναγιωτοπούλου.

Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, το 1989 ο Θέμος Αναστασιάδης έγινε στα 32 του ο νεότερος διευθυντής της ιστορικής εφημερίδας Καθημερινής. Την ίδια εποχή στην εφημερίδα, εργαζόταν μια 19χρονη κομψή ψιλόλιγνη, σωστή καλλονή και απολύτως αξιοπρεπής δημοσιογράφος, που λεγόταν Βασιλική Παναγιωτοπούλου.

Ο Θέμος Αναστασιάδης την πολιόρκησε και τη φλέρταρε επίμονα για έναν μήνα, έως ότου μια μέρα στην κουζίνα της εφημερίδας της ζήτησε ραντεβού σε μορφή τελεσίγραφου, «ή τώρα ή ποτέ». Έδωσαν ραντεβού στις 8 το βράδυ στο Κολωνάκι, έξω από το κτίριο του Βρετανικού Συμβουλίου όπου εκείνη μάθαινε αγγλικά.

Είχε πάει 9 το βράδυ και εκείνος δεν φαινόταν στον ορίζοντα οπότε μάλλον απογοητευμένη, η Βασιλική αποχωρούσε βαρύθυμα, όταν κατέφθασε επιτέλους με απίστευτο κέφι ο Θέμος κορνάροντας, χειρονομώντας και φωνάζοντάς της να μπει στο αμάξι! Ήταν το πρώτο και καθοριστικό ραντεβού τους. Μια καρμική συνάντηση δυο ανθρώπων που ερωτεύτηκαν βαθιά, έδεσαν κατ΄ αποκλειστικότητα και αφοσιώθηκαν ο ένας στον άλλο, στη διάρκεια μια ευτυχισμένης 30ετίας.

Παντρεύτηκαν 3 χρόνια αργότερα το 1992 στον Άγιο Δημήτριο Ψυχικού και διοργάνωσαν ξεχωριστά από τους συγγενείς ένα πάρτι για δημοσιογράφους στο σπίτι τους στην ίδια περιοχή. Τη στερεά σχέση του ζευγαριού τη δυνάμωσε ο ερχομός της κόρης τους Αλίκης το 1998 και τη χαλύβδωσε το 2005 η άφιξη των διδύμων Βύρωνα και Φιλιώς.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR