counter

Θέμης Αδαμαντίδης: Θα γίνει παππούς για πρώτη φορά!

Θέμης Αδαμαντίδης: Θα γίνει παππούς για πρώτη φορά!
Θέμης Αδαμαντίδης: Θα γίνει παππούς για πρώτη φορά!

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και στη Δανάη Μπάρκα έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τα Μέσα, τα παιδιά του και αποκάλυψε πως θα γίνει για πρώτη φορά παππούς.

Δείτε επίσης! Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: "Είμαστε μαζί, δεν έχουν λυθεί όλα τα θέματα ακόμη"

Όσα είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης

«Οι άνθρωποι που με γνώριζαν μου έχουν φερθεί ωραία. Κάποιοι άνθρωποι από τους οποίους μπορεί να έχουν παράπονο είναι γιατί δε με γνωρίζουν. Δεν ασχολούμαι καθόλου με το τι γράφεται για μένα, δε τα βλέπω. Έχω μείνει στην πραγματική ζωή. Ξέρω ανθρώπους που είναι διαφορετικοί και μέσα στο διαδίκτυο βγάζουν κάτι άλλο», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Υπήρχε μια περίοδος που δεν πήγαινα καλά επαγγελματικά και λύγισα. Έφτασα στο σημείο να πω ότι ίσως πρέπει να κάνω κάποια άλλη δουλειά. Πέρασε όμως. Ήταν η στιγμή που είπα ότι “τώρα πρέπει να φανώ δυνατός”… Δε μπορώ να φανταστώ ότι θα ενοχλήσω κάποιον που δε με έχει ενοχλήσει. Τα Μέσα θεωρώ ότι μου έχουν φερθεί ωραία κάποιες φορές. Κάποιες άλλες, επειδή πρέπει να κάνουν κι αυτοί τη δουλειά τους, το συνεχίζουν. Εκεί μου τη χαλάει περισσότερο. Γράφεται κάτι, ο επόμενος που θα ασχοληθεί, ας το εξετάσει πρώτα. Παλιά είχα πάρει τηλέφωνο να πω ότι δεν είναι έτσι», ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Για τα παιδιά του ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε: «Μου άρεσε που ο πατέρας μου, δε μου φώναξε ποτέ. Έτσι είμαι κι εγώ με τα παιδιά μου. Πάντα σεβόμουν τις επιθυμίες και τις επιλογές τους. Ναι μεν δεν τους χάλαγα χατίρι, αλλά έχω κάνει και κάποιο λάθος, έπρεπε να τους είχα αφιερώσει πιο πολύ χρόνο. Θα γίνω παππούς από τον δεύτερο γιο μου, τον Αντώνη μου, περιμένει μια κορούλα. Θα είναι το πρώτο κορίτσι της οικογένειας. Νιώθω πολύ όμορφα».

«Ο έρωτας έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Όταν είμαι στεναχωρημένος, δε μπορώ να τραγουδήσω…», ανέφερε ακόμα.

Μάλιστα, ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τους γονείς του: «Αν είχα τους γονείς μου μπροστά μου, θα τους έλεγα ότι τους έχω αγαπήσει περισσότερο από αυτό που τους έδειξα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR