counter

"Θέλω να δοκιμάσω τα πάντα", δηλώνει και φοράει τα ράστα του Bob Marley!

"Θέλω να δοκιμάσω τα πάντα", δηλώνει και φοράει τα ράστα του Bob Marley!
"Θέλω να δοκιμάσω τα πάντα", δηλώνει και φοράει τα ράστα του Bob Marley!


Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Εμφανίστηκε στο Hollywood ως ο ξανθός γόης με το τζιν στη ταινία "Thelma & Louise". Οι μέρες της καριέρας του, όμως, που πλάσαρε τον εαυτό του ως το όμορφο αγόρι έχουν περάσει και ο Brad Pitt προτιμά πλεόν σκοτεινούς και ενδιαφέροντες χαρακτήρες, ακόμα και στις φωτογραφίσεις του στα περιοδικά.

Ο 48χρονος ηθοποιός για τη φωτογράφηση στο περιοδικό "Interview" απέκτησε ράστα και φωτογραφήθηκε ως άλλος Bob Marley. Kαι αυτή η λήψη δεν ήταν η μόνη που ξεφεύγει από την εικόνα του sez symbol.   

Εκτός από την εναλλακτική φωτογράφηση, όμω,ς και η συνέντευξη ήταν ιδιαίτερη αφού τις ερωτήσεις δεν έκανε δημοσιογράφος του περιοδικού, αλλά  ο καλός του φίλος, Guy Richie, σκηνοθέτης και πρώην σύζυγος της Madonna.

"Καθώς μεγαλώνω σημασία έχει για μένα, τι άνθρωπος είμαι για τους ανθρώπους δίπλα μου", δηλώνει ο ηθοποιός και εκμυστηρεύεται ότι "η οικογένεια μου έρχεται πάντα πρώτη και δεν θέλω να τους απογοητεύσω ποτέ".

Για την "εναλλακτική" εικόνα του ο Pitt εξήγησε: "Νιώθω ικανοποιημένος από όσα έχω καταφέρει στην καριέρα μου και πλέον με ενδιαφέρει να δοκιμάζω τα πάντα αρκεί να ξέρω ότι γίνονται με ποιότητα".

Η νέα του ταινία "Killing Them Softly",που σχολιάζει καυστικά την αμερικανική πολιτική ζωή θα βγει στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR