counter

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την γέννηση της κόρη του! "6 μέρες έχω κοιμηθεί σύνολο 8 ώρες, είναι κάτι μαγικό"

Τρισευτυχισμένος είναι ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, καθώς έγινε πατέρας για πρώτη φορά.

Η σύζυγος του ηθοποιού, Αγοραστή Αρβανίτη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και το ζευγάρι πλέι σε πελάγη ευτυχίας.

Δείτε επίσης - Αγοραστή Αρβανίτη: Η πρώτη φωτογραφία και το δημόσιο μήνυμα αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της

Η κάμερα της εκπομπής, «Breakfast@star», και ο δημοσιογράφος, Πάνος Παπαδόπουλος συνάντησε τον ηθοποιό και εκείνος μίλησε για τα πρώτα του συναισθήματα μετά τον ερχομό του παιδιού του.

«Η πατρότητα είναι μία πρωτόγνωρη  εμπειρία για εμένα. Βιώνω πρωτόγνωρα συναισθήματα. 6 μέρες έχω κοιμηθεί σύνολο 8 ώρες. Είμαι μέσα στην ενέργεια για να πάει να κάνω και τη δουλειά μου. Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια είναι κάτι μαγικό και πρωτόγνωρο που θέλω να το ανακαλύψω, βρίσκουμε τα πατήματα μας και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Αγάπη να υπάρχει, η αγάπη είναι το βασικότερο συστατικό. Η αγάπη μεταφέρθηκε στο μωράκι μας, φεύγεις από τον εαυτό σου και αγαπάς δίχως σύνορα κάτι άλλο από σένα και αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει» είπε ο ηθοποιός φανερά χαρούμενος.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα δήλωσε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης για τον ερχομό της κόρης του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR