counter

Θάλεια Ματίκα σε Τάσο Ιορδανίδη: "Δεν ήθελα να γίνω μαμά"

Θάλεια Ματίκα σε Τάσο Ιορδανίδη: "Δεν ήθελα να γίνω μαμά"
Θάλεια Ματίκα σε Τάσο Ιορδανίδη: "Δεν ήθελα να γίνω μαμά"

Στην εκπομπή «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο 30/12 η Θάλεια Ματίκα.

Ο Τάσος Ιορδανίδης συνάντησε την σύζυγό του σε μία απολαυστική συνέντευξη όπου το ζευγάρι ήταν ξαπλωμένο στο κρεβάτι του υπνοδωματίου του.

Δείτε επίσης - Θάλεια Ματίκα: "Στην πιθανότητα του συνδρόμου down είμαι της άποψης να προχωρήσεις στη διακοπή της κύησης"

Μέσα σε όλα οι δυο του μίλησαν για την πρώτη εγκυμοσύνη της ηθοποιού με την Θάλεια Ματίκα να αποκαλύπτει πως δεν ήθελε να γίνει μαμά!

Ακολουθεί ο διάλογός τους:

«Πες τα όλα, που δεν ήθελες να γίνεις μαμά και όλα αυτά. Όσα μου έλεγες, τις θεωρίες σου πριν παντρευτούμε και τι σου έλεγα εγώ. Πες τα όλα αυτά» είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης με την ηθοποιό να του απαντά: «Δεν ήθελα να γίνω μαμά, ναι. Τα έχω πει πολλές φορές αυτά αλλά θα τα ξαναπώ. Δεν ήθελα να αναλάβω μια ευθύνη για πάντα γιατί αυτή την ευθύνη, καλώς ή κακώς, την αναλαμβάνεις για πάντα αν πάνε τα πράγματα όπως πρέπει να πάνε. Επειδή λοιπόν είναι μια τεράστια ευθύνη και είμαι ένας άνθρωπος της ευθύνης, καθόλου ευθυνόφοβη αλλά το αντίθετο, τα πράγματα που κάνω τα κάνω με σοβαρότητα και όχι με μια παρόρμηση της στιγμής».

Τ.Ι.: Ενώ εγώ; Γιατί παρόρμηση της στιγμής ήταν το ότι εγώ ήθελα να κάνω παιδιά δηλαδή;

Θ.Μ.: Δεν μιλάω για τα παιδιά μας τώρα αλλά λέω για σένα γενικότερα. Γι’ αυτό θέλω να είμαι σίγουρη όταν αναλαμβάνω ευθύνες και θεωρούσα ότι τα παιδιά ήταν η μεγαλύτερη ευθύνη που δεν την παίρνεις πίσω. Γι’ αυτό λοιπόν δεν ήθελα παιδιά. Δεν είχα επαφή, ρε παιδάκι μου, δεν τα καταλάβαινα. Θεωρούσα ότι είναι κάποιοι μικροί οργανισμοί που δεν έχουν αναπτυχθεί πλήρως ακόμα εγκεφαλικά και δεν μπορούσα να τα καταλάβω.

Τ.Ι.: Αυτό όμως κατά πόσο έχει αλλάξει τώρα και σε ποιο σημείο άλλαξε;

Θ.Μ.: Εντάξει, τρομερό είναι πως τα φέρνει η ζωή.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο στιγμιότυπο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR