counter

"Θα έκανα πλαστική επέμβαση μόνο αν ήξερα πως δεν θα παραμορφωθώ"

"Θα έκανα πλαστική επέμβαση μόνο αν ήξερα πως δεν θα παραμορφωθώ"
"Θα έκανα πλαστική επέμβαση μόνο αν ήξερα πως δεν θα παραμορφωθώ"

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

Η Καίτη Γαρμπή ήταν φιλοξενούμενη στη “Μεσημεριανή Μελέτη” και μίλησε μεταξύ άλλων, για τα 15 χρόνια του γάμου της με τον Διονύση Σχοινά, για τον γιο τους, αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Αποκάλυψε και το μυστικό για τα 15 χρόνια του ευτυχισμένου γάμου της με τον Διονύση Σχοινά, ενώ αποκάλυψε πως “δεν είχαμε ποτέ ανταγωνιστική σχέση. Ο ένας θέλει να βλέπει τον άλλον καλύτερο στη σκηνή. Στις πρεμιέρες του αγχώνομαι παραπάνω από εκείνον. Και το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Ουαί και αλίμονο αν υπάρχει μια σχέση ανταγωνιστική σε ένα σπίτι. Θα πρέπει η σχέση να είναι έντιμη, θαυμασμού και εκτίμησης. Αν έμπαινε το στοιχείο του ανταγωνισμού στη σχέση, δεν νομίζω πως θα μπορούσε να συνεχίσει αυτή η σχέση”.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια μιλώντας για τη σχέση της με τον Διονύση Σχοινά εξομολογήθηκε πως “νομίζω πως σε αυτή τη γη, μόνο ο Διονύσης θα μπορούσε να με ανεχτεί. Είναι ένα επίγειος άγγελος”. Και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως “ο Διονύσης είναι αυτός που υποχωρεί πρώτος, όχι γιατί έχει άδικο αλλά γιατί είναι καλύτερος από εμένα. Σου λέει “από το να την έχω όλη την ημέρα στα αυτιά μου και να γκρινιάζει, καλύτερα να της πω πως έχει δίκιο”.

Όσα χρόνια και να περάσουν ποτέ δεν είσαι σίγουρη αν είσαι καλή μητέρα. Πάντα έχεις ανασφάλεια και λες “άραγε κάνω υο σωστό για το παιδί μου” . Πιστεύω πως αυτό δεν θα περάσει ποτέ και κυνηγάει τους γονείς σε όλη τους τη ζωή. Ειδικά τις μαμάδες.

Η Καίτη Γαρμπή απάντησε και σε ερώτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις…

Σε ό,τι αφορά τις πλαστικές επεμβάσεις τόνισε πως “αν κάποια στιγμή χρειαστεί, θα κάνω αυτό που δεν φαίνεται. Όλες αυτές οι παραμορφωμένες γυναίκες γύρω μας με τρομάζουν. Δεν θέλω να παραμορφωθώ. Αν βγει κάτι που δεν θα χρειάζεται να κοπείς, να είναι αναίμακτο, να παραμορφωθεί και βέβαια θα κάνω. Θα ήθελα να κάνω κάτι που έχει φυσικό αποτέλεσμα, που να σε δείχνει “ξεκούραστη”. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από μια γυναίκα που φτάνει σε μια πολύ μεγάλη ηλικία και έχει κάνει πλαστική”.

Δείτε το video...

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR