counter

5+1 διάσημες Ελληνίδες που γέννησαν τον μήνα Μάρτιο!

5+1 διάσημες Ελληνίδες που γέννησαν τον μήνα Μάρτιο!
5+1 διάσημες Ελληνίδες που γέννησαν τον μήνα Μάρτιο!

Ο Μάρτιος βρίσκεται ήδη στα μισά του και 6 κυρίες της ελληνικής showbiz έχουν κάθε λόγο να χαίρονται όταν το ημερολόγιο φτάνει στον συγκεκριμένο μήνα.

Αναλυτικότερα, η Ελένη Μενεγάκη, η Αθηνά Οικονομάκου, η Δούκισσα Νομικού, η Μαριάννα Γουλανδρή, η Όλγα Λαφαζάνη και η Ελεάνα Παπαϊωάννου μέσα στον συγκεκριμένο μήνα κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τα αγγελούδια τους.

Στις 29/3/2015 η Ελένη Μενεγάκη βίωσε για τέταρτη φορά το θαύμα της γέννας, καθώς έφερε στον κόσμο την κόρη της Μαρίνα, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια του Alpha, σε ηλικία 45 ετών μεγάλωσε την όμορφη οικογένειά της κατά ένα μέλος και έκτοτε βιώνει καθημερινές στιγμές ευτυχίας. Μάλιστα όπως έχει παραδεχτεί η ίδια… κάθε φορά που βλέπει την κόρη της Μαρίνα, αναρωτιέται ακόμη και σήμερα αν αυτό το υπέροχο πλασματάκι είναι δικό της!

Η Δούκισσα Νομικού θα θυμάται για πάντα την 26η Μαρτίου του 2018, καθώς ήταν η μέρα που άλλαξε μια για πάντα η ζωή της και απέκτησε τον πιο σημαντικό ρόλο στην μέχρι τώρα πορεία της… αυτόν της μητέρας!

Λίγους μήνες μετά τον παραμυθένιο γάμο τους, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και η Δούκισσα Νομικού καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιο τους, Σάββα και έκτοτε το ερωτευμένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο στις 23 Μαρτίου 2018 η Μαριάννα Γουλανδρή. Η κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ολοκληρώνοντας την ευτυχία της με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό.

Λίγο πριν την εκπνοή του Μαρτίου και συγκεκριμένα στις 28/3/2018 η Ελεάνα Παπαϊωάννου και ο σύζυγός της Δημήτρης Βεργίνης, βίωσαν την ύψιστη μορφή ευτυχίας, αφού άκουσαν για πρώτη φορά το κλάμα της κόρης τους και, έγιναν και επίσημα οικογένεια.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους μπορεί να επισφράγισαν τον έρωτά τους με τρεις γάμους, ωστόσο ο ενός έτους Μάξιμος ήταν αυτός που στην πραγματικότητα τους έκανε ΕΝΑ.

Στις 14 Μαρτίου 2018, φίλοι και οικογένεια του ζευγαριού περίμεναν καρτερικά στην αίθουσα αναμονής του μαιευτηρίου μέχρι την στιγμή που ο γιατρός τους ανακοίνωσε πως η Αθηνά και ο Φίλιππος έγιναν γονείς ενός υγιέστατου αγοριού!

Η Όλγα Λαφαζάνη και ο Νίκος Οικονόμου, στις 6 Μαρτίου 2018 έκαναν το μεγαλύτερο δώρο στην κόρη τους Αριάδνη… αφού ήρθε στον κόσμο ο αδερφός της.

Η τετραμελής πλέον οικογένεια δεν χορταίνει τα παιχνίδια και απολαμβάνει κάθε λεπτό στο πλευρό του μικρούλη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR