counter

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος μιλά στο FTHIS.GR: Η νέα σελίδα στη ζωή του και οι άγνωστες λεπτομέρειες από το παρελθόν

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος μιλά στο FTHIS.GR: Η νέα σελίδα στη ζωή του και οι άγνωστες λεπτομέρειες από το παρελθόν
Ο Παναγιώτης Θεόφιλος μιλά στο FTHIS.GR: Η νέα σελίδα στη ζωή του και οι άγνωστες λεπτομέρειες από το παρελθόν

Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο έτος ξεκινά και ο Παναγιώτης Θεόφιλος κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που σίγουρα θα θυμάται για πάντα!

Συναντήσαμε τον πρώην παίκτη του Power of love ο οποίος μας μίλησε για την προσωπική του ζωή, τα νέα δεδομένα και τα μελλοντικά του σχέδια.

Στην ίδια παρέα και ο Κεν Αλεξανδράτος, ο οποίος πλέον είναι στενός συνεργάτης με τον Παναγιώτη Θεόφιλο για τις ανάγκες της ραδιοφωνικής τους εκπομπής.

Τι ήταν τελικά το Power of love για τον Παναγιώτη Θεόφιλο;

Ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ από τη ζωή μου. Είτε καλές αναμνήσεις, είτε κακές, αυτές πάντα θα μένουν μέσα μου. Υπήρξαν πράγματα που ήταν αρκετά σωστά και καλά μέσα στο παιχνίδι. Κάποια άλλα όμως δεν ήταν τόσο θετικά για μένα και για τους περισσότερους παίκτες. 

Ο κόσμος πλέον θεωρεί ότι η σχέση σου με την Άννα Λορένη αποτελεί παρελθόν. 

Δεν είναι ότι αποφεύγω να απαντήσω για τη σχέση μου, απλώς αποφασίσαμε με την Άννα να μην πουλάμε την προσωπική μας ζωή στα Δημοσιογραφικά Μέσα. Έξι μήνες ήμασταν στην τηλεόραση και πλέον δεν είναι ωραίο να πουλάμε την προσωπική μας ζωή σαν προϊόν. Και οι δύο έχουμε εστιάσει στα επαγγελματικά μας. Το προσωπικό κομμάτι προσπαθούμε να το προστατέψουμε, όσο μπορούμε. Το γεγονός ότι δε μιλάμε δημόσια, δε σημαίνει ότι δεν είμαστε και μαζί.

Έκανες φίλους στο Power of love;

Έχω κρατήσει με ελάχιστα πρόσωπα επαφές και δεν το περίμενα. Έξι μήνες που ήμασταν στο παιχνίδι, περνούσαμε μαζί ολόκληρα 24ωρα. Περίμενα πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα μετά, αλλά προέκυψαν κάποιες καταστάσεις οι οποίες πραγματικά με στεναχώρησαν, έως με απογοήτευσαν. Κράτησα τυπικές επαφές.

Παναγιώτης Θεόφιλος

Τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιον που θέλει να συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι;

Θα του έλεγα να είναι ο εαυτός του. Να μην ξεσηκώνεται έχοντας στο μυαλό του τα όσα συνέβησαν στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι. Αν μπει μέσα και αντιγράφει προηγούμενους παίκτες, τότε σύντομα κάτι θα πάει λάθος. Θα το διαπιστώσει και στη σχέση του με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Όταν δεν είσαι ο εαυτός σου και προσπαθείς απλώς να αντιγράψεις, τότε σίγουρα η συνταγή σου θα είναι αποτυχημένη.

Στη συζήτηση μπαίνει και ο Κεν Αλεξανδράτος.

Κεν, εκτός από φίλος με τον Παναγιώτη, είσαι πλέον και στενός του συνεργάτης...

Παρακολουθούσα τον Παναγιώτη μέσα από το Power of love και τον είχα ξεχωρίσει. Μετά το παιχνίδι αποφάσισα να κάνω μαζί του μια συνέντευξη και αμέσως αισθάνθηκα ότι τον ξέρω χρόνια. Στη συνέχεια κουβεντιάσαμε για τα επαγγελματικά και του πρότεινα να ξεκινήσουμε μαζί μία ραδιοφωνική εκπομπή. Είμαστε κάθε Πέμπτη στο Fresh radio (16:00 –18:00). Είναι ένα δίωρο το οποίο περνά πολύ ευχάριστα. Λαμβάνουμε αρκετά μηνύματα από τους ακροατές, οι οποίοι περιμένουν να ακούσουν κάθε εβδομάδα την εκπομπή. Ο Παναγιώτης είναι αρκετά επικοινωνιακός και σωστός σε αυτό που κάνουμε. Πλέον, κάνει και καλές συνεντεύξεις, κάτι το οποίο ο κόσμος δεν γνωρίζει.

Παναγιώτη πώς είναι η πρώτη σου εμπειρία στο ραδιόφωνο;

Η εκπομπή για μένα είναι ένα διάλλειμα από την καθημερινότητα. Ο χρόνος περνά αρκετά ευχάριστα. Θέλω να συνεχίσω και να εξελιχθώ στο ραδιόφωνο, είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω άμεση επαφή με τον κόσμο και ευχαριστώ όλους όσους μένουν πιστοί στο ραδιοφωνικό μας ραντεβού. Εγώ και ο Κεν τους ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη και τα μηνύματα που λαμβάνουμε.

Με τον Κεν έχουμε πραγματικά μια φοβερή χημεία. Σκεφτόμαστε αρκετές φορές να κάνουμε κάτι τηλεοπτικό. Στο ραδιόφωνο δεν έχουμε ούτε σκαλέτα. Βρίσκουμε τα θέματά μας και τα παρουσιάζουμε εκείνη την ώρα με τον δικό μας τρόπο. Θεωρώ ότι και στην τηλεόραση κάπως έτσι θα βγαίναμε. Θα ήταν ένα πρόγραμμα με αρκετά θέματα, τα οποία όμως θα σχολιάζαμε με τον δικό μας τρόπο. 

Ποιο πρόσωπο από το Power of love θα ήθελες καλεσμένο στην εκπομπή σου;

Τη Μαρία Μπακοδήμου. Ήταν αρκετά καλή σε αυτό που έκανε στο παιχνίδι, χωρίς να επηρεάζει όλους εμάς τους παίκτες.

Θεόφιλος - Αλεξανδράτος

 

Κεν, ξέρω ότι έχεις πλέον τη δική σου πορεία στο youtube με μια εκπομπή που αγαπάς πολύ.

Εγώ έχω τη δική μου εμπειρία στο κομμάτι της συνέντευξης. Στο κανάλι μου στο youtube, ανεβαίνουν κάθε μήνα δύο νέα επεισόδια από το Celebrity Life Game. Φιλοξενώ ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Είμαστε μια ομάδα. Ξεκίνησα μόνος μου και τώρα πλέον είμαστε 15 άτομα. Η εκπομπή πλέον μετρά τέσσερα χρόνια και έχει τύχει να γνωρίσω ανθρώπους που θαύμαζα, μεγάλους ηθοποιούς, όπως ο Κώστας Βουτσάς και η Μάρθα Καραγιάννη.

Ξέρω ότι ξεκίνησες και μια νέα συνεργασία, αυτή τη φορά τηλεοπτική.

Είμαι στα Αποκαλυπτικά με τον Μένιο Φουρθιώτη. Είναι η γνωστή σε όλους πλέον εκπομπή  με μια μεγάλη και ανανεωμένη ομάδα, πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί εκεί κάνω κάτι που μου αρέσει πολύ. Αγαπώ τις συνεντεύξεις και τα πρόσωπα τα οποία θα με εμπιστευτούν για να περάσουν σε αποκαλύψεις, που αφορούν την προσωπική τους ζωή. Χαίρομαι πολύ γι΄ αυτό.

Παναγιώτη θα σε δούμε ποτέ και σε άλλο ριάλιτι;

Ένα ριάλιτι το οποίο παρακολουθώ και θα μπορούσα να συμμετέχω είναι το Nomads, ή κάποιο παρόμοιο παιχνίδι επιβίωσης. Είμαι και αθλητής και θα έλεγα ότι είμαι αρκετά πειθαρχημένος και εκπαιδευμένος στην πείνα. Θα μπορούσα να ανταπεξέλθω νομίζω εύκολα.

Ο κόσμος γνωρίζει ελάχιστα πράγματα για τη ζωή σου πριν το Power of love…

Ζούσα και πριν το παιχνίδι εδώ στην Αθήνα. Δούλευα σε μία ιδιωτική επιχείρηση και αρκετά γνωστή και πετυχημένη. Ήμουν εκεί τέσσερα χρόνια ως πωλητής. Κάποια στιγμή κατάλαβα πως αυτό που κάνω δεν μου αρέσει να το συνεχίσω και μελλοντικά και έτσι πήρα την απόφαση να αποχωρήσω. Αμέσως όμως με κάλεσαν από την παραγωγή του Power of love να περάσω από casting. Θυμάμαι ότι με το που με είδαν, δυο μέρες μετά έφυγα για Τουρκία και τα πρώτα γυρίσματα. 

Παναγιώτης Θεόφιλος

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR