counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, επιτυχίες και όλα όσα ονειρεύεστε αγαπητοί μου.

Το 2023 να υλοποιήσουμε τα πιο τρελά μας όνειρα. Στο χέρι μας είναι, ας το πιστέψουμε για να το φέρουμε κοντά μας...

Άλλη μια χρονιά ξεκινά, με την showbiz και την ελληνική τηλεόραση να μας δίνουν τροφή για πολλά Likes και Dislikes και τα μοναδικά σε ποιότητα καλλυντικά Cherī up να μας στηρίζουν.

Likes

  • Είναι γεγονός ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου συζητάει με τον ΑΝΤ1 για απογευματινή εκπομπή που θα τη βλέπουμε, μάλλον, το Σαββατοκύριακο. Μία παρουσιάστρια που έχει γράψει πολλά και επιτυχημένα χιλιόμετρα έλειψε από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια και όπως όλα δείχνουν θα κάνει το σωστό come back...
  • Έφυγαν και οι παίκτες του All Star Survivor για τον Άγιο Δομίνικο. Ξεκάθαρα μεγαλύτερο προβάδισμα από θέμα προβολής και ενδιαφέροντος πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι έχουν, δικαίως, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Είναι ή όχι μαζί (που δεν είναι όπως όλα δείχνουν εδώ και καιρό...), θα έρθουν κοντά ξανά; Πως θα είναι οι σχέσεις μεταξύ τους κλπ... κλπ...είναι κάποια από τα ερωτήματα που έχουμε όλοι στο μυαλό μας και που κάνουν την παραγωγή σίγουρα, να τρίβει τα χέρια της.
  • Η Σταυρούλα Χρυσαειδή πάντως όταν ερωτήθηκε ποια θα είναι η τελευταία κλήση που θα κάνει πριν τους πάρουν τα κινητά απάντησε: "Φταίω τώρα να πω το τρίτο πρόσωπο να το σατιρίσουμε λίγο;" σχολιάζοντας όσα είχαν ακουστεί ότι ο λόγος πρόσφατου χωρισμού από τον σύζυγό της ήταν κάποιος τρίτος. Μου αρέσουν οι άνθρωποι με χιούμορ...
  • Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης σχολίασε τη φωτογραφία της πρώην συντρόφου του Μαίρης Συνατσάκη μαζί με τον Ίαν Στρατή και το μωρό τους, βάζοντας μία καρδιά. Μου αρέσουν αυτά! Πολιτισμός.

  • Ο Λευτέρης Μητσόπουλος νικητής του "J2US". Ήταν δίκιο κι έγινε πράξη... Ξεχώριζε από την πρώτη μέρα, όπως και ο coach του Αντώνης Παπαηλίας (Λόλα). Χαίρομαι που θα δούμε τον νέο κύκλο τον Φεβρουάριο.
  • Τέλος του μήνα έρχεται και το "Dragons' Den" στον ΑΝΤ1. Επιτέλους πλησιάζει ο καιρός που θα παρακολουθήσουμε κάτι διαφορετικό στην ελληνική τηλεόραση.

Dislikes

  • "Aliki my love". Τεράστια επιτυχία του Star -και ιστορικά να το δεις- να προβάλει για πρώτη φορά, 60 χρόνια μετά την κυκλοφορία της την ταινία - προσπάθεια της Αλίκης Βουγιουκλάκη για διεθνή καριέρα. Παρακολούθησα ένα μεγάλο μέρος της αλλά δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με το γεγονός ότι η λατρεμένη μας Αλίκη μιλούσε αγγλικά, όσο καλή κι αν ήταν η προφορά της. Δεν μου κολλούσε βρε παιδιά σαν εικόνα, σαν στυλ. Μου έκανε περίεργο να την ακούω να λέει στον συμπρωταγωνιστή της "In 5 minutes meet me behind the church", όταν την έχουμε χιλιοδεί να κανονίζει ραντεβού παιχνιδιάρικα και αυθόρμητα με τον "πειρατή" της Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο ρολόι του Πειραιά, στην ταινία "Αλίκη στο ναυτικό".
  • Μια …κωλοτούμπα την έκαναν πάντως από την Acun Medya. Θυμάστε που έλεγαν σε παίκτες πως αν πάνε μετά το Survivor σε άλλα ριάλιτι επιβίωσης σε ανταγωνιστικά κανάλια θα τους αποκλείσουν από το All Star; Εγώ τους είδα σήμερα όλους αυτούς να φεύγουν για τον Άγιο Δομίνικο. Σιγά που θα έχαναν προσωπικότητες που δίνουν "ψωμί" όπως είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης ή ο Μισθοφόρος Κώστας Αναγνωστόπουλος.

  • Με άλλον... αέρα οι περισσότεροι All Stars στο αεροδρόμιο... Ευτυχώς όχι όλοι.

Αυτά ήταν τα πρώτα Likes & Dislikes του 2023 - Powered by  Cherī up cosmetics που εύχομαι να τα αγκαλιάσετε και το νέο έτος. Θα ευχηθώ ξανά να έχετε μια υπέροχη και συναρπαστική χρονιά.

Ραντεβού, εκτάκτως την Πέμπτη και όχι την Παρασκευή...

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR