counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Μετράμε κάποιες ώρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2022 και υποδεχτούμε με δόξα, τιμή και ελπίδα το 2023. Φεύγει μια χρόνια έντονη που είχε ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος της. Με πολλές ειδήσεις ευχάριστες και δυσάρεστες. Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατροπές. Όλοι λένε ότι το ‘23 θα είναι καλύτερο. Μακάρι να πέσουν μέσα στις προβλέψεις τους γιατί το έχουμε ανάγκη και -γιατί όχι- το αξίζουμε.

Τέτοιες μέρες, κάθε χρόνο κάνουμε τον προσωπικό μας απολογισμό και στο δικό μου, μέσα σε αυτά που με έκαναν τη χρονιά που φεύγει να χαίρομαι και χαμογελώ είναι και αυτή η στήλη που την αγαπήσατε όσο κι εγώ και η Cherī up με τα υπέροχης ποιότητας καλλυντικά που είναι πάντα δίπλα μας.

Για να δούμε, όμως, τι συνέβη τις τελευταίες μέρες της χρονιάς και μου κέντρισε το ενδιαφέρον… 

Likes

  • Like στον Αλέξανδρο Κοψιάλη ο οποίος σύμφωνα με το @pubity (31.000.000 followers παρακαλώ) έκανε την ανάρτηση με τα περισσότερα σχόλια παγκοσμίως για το 2022. Το διανοείστε; Ανάμεσα σε τόσα Instagram accounts ανθρώπων με παγκόσμια αναγνώριση (βλέπε Leo Messi στο νούμερο 10), την πρώτη θέση κατέκτησε ο Έλληνας Influencer σε post όπου έδινε με διαγωνισμό ένα αυτοκίνητο. Όπως ανέφερε σε story του και ο ίδιος, σεμνά, δεν έφερε κάποιο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο ούτε έκανε επιστημονικό επίτευγμα, αλλά θα σχολιάσω εγώ πως την εποχή της παντοδυναμίας του internet και του Instagram δεν το λες και λίγο. Πολλά Likes.

  • Τι να πούμε για την Ελένη Φουρέιρα; Το 2022 ήταν σίγουρα η χρονιά της. Όχι ότι δεν ήταν οι προηγούμενες ή δε θα είναι οι επόμενες, αλλά όπως και να το κάνουμε αυτή τη χρονιά έμεινε έγκυος, κάτι που το ήθελε τόσο πολύ. Επίσης και στα επαγγελματικά της προστέθηκε ακόμα μια διεθνής επιτυχία που την μάθαμε αυτές τις μέρες κι έχει να κάνει με το τραγούδι της «Αεράκι (το θηλυκό)» το οποίο ακούγεται στη νέα ταινία του Daniel Craig “Glass Onion: A Knives Out Mystery”. Το super hit σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους του Κυριάκου Ντούμου κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2021, έκανε πάταγο στη χώρα μας και τώρα ντύνει μουσικά μια σκηνή της ταινίας.

  • Έβλεπα προχτές το βράδυ το «Μουσικό κουτί» - αφιέρωμα στον Γιώργο Χατζηνάσιο, στην ΕΡΤ. Πόσο ωραία εκπομπή που σέβεται τη μουσική και τους καλεσμένους της. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ησαΐας Ματιάμπα. Τι φωνάρα είναι αυτή. Σκίζει στους «Άντρες με τα όλα τους» φέτος στο θέατρο που ευτυχώς κι εκεί τραγουδάει.
  • Είδα την Άρια Καλύβα με τα γιορτινά σκουλαρίκια της, όπως και οι τηλεθεάτριες που έσπασαν το τηλεφωνικό κέντρο στον ΑΝΤ1 την ώρα του Πρωινού. Μου έφτιαξαν τη διάθεση και ενισχύθηκε το Christmas mood μου με τα συγκεκριμένα.

Dislikes

  • Σίγουρα δε θα κρίνω την επιλογή της άξιας και εργατικής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Πόπης Τσαπανίδου να γίνει εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απλά οι παλαιότερες δηλώσεις της στην Ελεονώρα Μελέτη που κάνουν το γύρο του διαδικτύου με προβλημάτισαν.
  • Το “Survivor All Star” ακόμα δεν ξεκίνησε και σφάζονται παλικάρια…
  • Όπως αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά, άγνωστοι δημιούργησαν ψεύτικο λογαριασμό σε application γνωριμιών με το όνομα και τη φωτογραφία της, έστελναν μηνύματα υποδυόμενοι την ίδια και στη συνέχεια τα προωθούσαν στον Άρη Σοϊλέδη για να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση της. Μωρέ πάτε καλά;
  • Ο Νίκος Μπάρκουλης αποκάλυψε ότι δεν μιλάει με τα αδέρφια του Βίκυ Μπάρκουλη και Ντρε Ντίρλαντ. Κρίμα γιατί ο πατέρας του, το κοινό σημείο αναφοράς τους, δε ζει και καλό θα ήταν και για τους ίδιους, κατά την ταπεινή μου άποψη, να τα βρούνε.
  • Πολλοί αποχαιρετισμοί στην εκπνοή του 2022. «Έφυγε» ο Πελέ που ακόμα κι αν δεν είσαι ποδοσφαιρόφιλος σίγουρα ξέρεις πόσο σπουδαίος ήταν και πόσο σημαντικά τα επιτεύγματα του. Την ίδια μέρα η μόδα έχασε την Vivienne Westwood. Η υποκριτική τέχνη τον Θόδωρο Συριώτη που τον «γνώρισα» από το ρόλο του στους «Μικρομεσαίους» του MEGA και η μουσική τον στιχουργό Γιώργο Τσοπάνη που μεταξύ άλλων έγραψε και το «Αν είσαι ένα αστέρι» του Νίκου Βέρτη.

Αυτά αγαπητοί μου, ήταν τα Likes και τα Dislikes των τελευταίων ημερών του 2022.

Εύχομαι ολόψυχα να υποδεχθείτε τη νέα χρονιά όπως ακριβώς θέλετε, με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αξίζουν.

Να φάτε με μέτρο, να προσέχετε τους εαυτούς σας και να μην τρέχετε στο δρόμο.

Ραντεβού την πρώτη Τρίτη του 2023 με τα Likes και τα Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά & καλή χρονιά!

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR