counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Γεια σας αγαπητοί μου και χρόνια πολλά σε όλους και ειδικά στην Στεφανία και στον Στέφανο που γιορτάζουν σήμερα! Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά και να περνάτε ωραία με αγαπημένους σας ανθρώπους.

Μπορεί να βρίσκομαι στη Δράμα αυτές τις μέρες με μια "Ονειρούπολη" γεμάτη από κόσμο, αλλά δε γινόταν να μην είμαι πιστός στο ραντεβού μας με τα Likes και τα Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Μου αρέσουν πολύ οι αναρτήσεις που έχουν κατακλύσει τα social media. Γιορτινές, λαμπερές, γεμάτες αγάπη. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω ποιες προτιμάω, σίγουρα όμως είδατε κι εσείς και σας άρεσαν η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με την μικρή της κόρη Μαρίνα και της Λάουρας Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι και τον γιο τους που θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος. Η Λάουρα πάντως αυτή την περίοδο βρίσκεται στον Λιθότοπο Σερρών στους δικούς της, ενώ ο Χρήστος τους αφήνει για λίγο για τις εμφανίσεις του στην Αθήνα και επιστρέφει και πάλι κοντά τους.
  • Πόσο θα ήθελα να βρίσκομαι στη θέση όσων πέρασαν τη βραδιά των Χριστουγέννων στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας με τις MELISSES. Ανάμεσα στους θαμώνες και η Άννα Βίσση η οποία ανέβηκε στο stage, τραγούδησε με τους δυο καλλιτέχνες, είπε και ντουέτα με τη Δέσποινα και όσοι ήταν εκεί έζησαν άλλη μία «ιστορική στιγμή» που αν κάποιος μας το έλεγε 20 χρόνια πριν θα τον θεωρούσαμε το λιγότερο τρελό.

  • Κι εκεί που σκέφτεσαι ότι δεν έχεις κερδίσει ποτέ στη ζωή σου σε κάποιον διαγωνισμό, έρχεται το J2US και ο Νίκος Κοκλώνης όπου κέρδισα ξαφνικά 3 ηχεία. Λίγο πριν από εμένα η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ένα κινητό τηλέφωνο, η Χαρά Βέρρα κάτι άλλο και λίγο μετά ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μια ισιωτική μαλλιών για να ακουστεί η ατάκα από τον Νίκο «ο Φίλιππος της Κατερίνας μια ισιωτική μαλλιών για την ΚατΚεν». Και κάπως έτσι γίναμε κατά τύχη... viral. Πόσο γέλιο! Περιττό να σας πω ότι το 70% των ευχών μου ήρθαν στο κινητό μου τα Χριστούγεννα ήταν «να είσαι πάντα τυχερός όπως χτες» ή «να ζήσεις να χαρείς τα δώρα του Κοκλώνη» ή «Χρόνια πολλά κλπ κλπ… αλήθεια τι ακριβώς κέρδισες χτες». Πάντως όλα έγιναν μέσα από application στον τηλεοπτικό αέρα μπροστά στα μάτια όλων, οπότε μην ακούω «χαζά» για στημένα κλπ που διάβασα σε κάποια σχόλια στο Twitter. Η Κατερίνα πάντως σήμερα με αφορμή αυτό αποκάλυψε ότι ήταν σε κοινή παρέα με τον πρώην σύντροφό της, τα Χριστούγεννα την ώρα της κλήρωσης.
  • Σε εορταστικό κλίμα πάντως όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές. Είτε live είτε μαγνητοσκοπημένες είναι όλες πιο λαμπερές. Θα γελάσετε σίγουρα αν είδατε το "Rouk Zouk Special" με τη Ζέτα Μακρυπούλια το βράδυ των Χριστουγέννων. Με Ηλία Βρεττό, Θοδωρή Μαραντίνη και άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες, οι ατάκες έπεφταν βροχή και φυσικά το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «χτύπησε» πρωτιά στην τηλεθέαση.
  • Όπως πρωτιά και για το "Σπίτι με το MEGA" την Παραμονή Χριστουγέννων με κεντρικούς καλεσμένους την Πάολα και τον Γιάννη Πλούταρχο. Μπράβο σε όλους.
  • Στο «Καλύτερα δε γίνεται» πάντως περάσαμε εξαιρετικά στη χριστουγεννιάτικη εκπομπή! Εκτός από πολύ ωραίο κλίμα και το φαγητό ήταν επίσης πολύ και μάλιστα καταπληκτικό. Η παραγωγή κανόνισε και μας έφεραν μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων, τρώγαμε κυριολεκτικά σε κάθε διάλειμμα και αποχαιρετήσαμε τους φίλους τηλεθεατές για το 2022 αφού θα επιστρέψουμε στις 7 Ιανουαρίου 2023. Μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Μαυρομάτη παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στις Ναταλίες, η Άση Μπήλιου μίλησε για τα ερωτικά και τα οικονομικά των ζωδίων για το νέο έτος κι εμείς σχολιάσαμε τα 10 θέματα που συγκέντρωσαν τα περισσότερα views στο FTHIS.GR τη χρόνια που φεύγει.
  • Οι «Παγιδευμένοι» σταμάτησαν να προβάλλονται λόγω του Μουντιάλ για να επιστρέψουν τον Ιανουάριο με νέα επεισόδια. Χτες πάντως που ο ΑΝΤ1 που ξεκίνησε να προβάλλει τα επεισόδια από την αρχή, για να θυμούνται οι παλιοί τηλεθεατές και να μαθαίνουν την πλοκή οι καινούριοι, έγιναν νούμερο 1 trend στο Twitter.

Dislikes

  • Η πιο πολυσυζητημένη φωτογραφία των ημερών είναι αυτή με τη Δέσποινα Βανδή να φιλάει τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη, ο ίδιος να έχει το τσιγάρο στο χέρι και από εκεί κάπου να ξεκινάει ένας μικρός χαμός με χρήστη του Twitter να στέλνει τη φωτογραφία στον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και ο ίδιος να κάνει λόγο για πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και το μαγαζί. Πάντως εγώ που κυκλοφορώ αρκετά, βλέπω να καπνίζουν παντού εκτός από τα εστιατόρια. Δείτε την τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα για το θέμα.
  • Το "All I want for Christmas is You" είναι ένα από τα εμπορικότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών, κάτι που μεταφράζεται σε πολλά μηδενικά κάθε χρόνο. Η Μαράια Κάρεϊ είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι το τραγούδι ήταν δημιούργημά της και πως το είχε εμπνευστεί όταν ήταν παιδί. Ο συνδημιουργός του όμως Γουόλτερ Αφανάσιεφ ήρθε να το διαψεύσει λέγοντας... «Απλώς κάποια στιγμή, έπειτα από δέκα χρόνια επιτυχίας, η Μαράια άρχισε να υπαινίσσεται ότι έγραψε αυτό το τραγούδι όταν ήταν μικρό κοριτσάκι. Γιατί όμως δεν το είχε πει από την αρχή; Γιατί πολύ απλά πρόκειται για μια ιστορία που έφτιαξε στο κεφάλι της με τα χρόνια... Δεν καταλαβαίνει από μουσική, δεν γνωρίζει από συγχορδίες, θεωρία της μουσικής ή τίποτα από όλα αυτά. Το να ισχυρίζεται ότι έγραψε ένα περίπλοκο και γεμάτο συγχορδίες τραγούδι όταν ήταν μικρό κοριτσάκι είναι παραμύθι». Μπέρδεμα...

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Να συνεχίσετε να περνάτε όμορφα τώρα στις γιορτές, να διασκεδάσετε, να προσέχετε τους εαυτούς σας κι εμείς θα τα πούμε ξανά την Παρασκευή με τα Likes και τα Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR