counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Είμαστε μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα! Είναι μια περίοδος που από τη φύση της είναι αισιόδοξη. Πριν τις ευχές όμως περνάμε αμέσως στα Likes και στα Dislikes των τελευταίων ημερών - Powered by Cherī up Cosmetics βάσει της δικής μου αισθητικής. 

Likes

  • Το baby shower είναι κάτι που μπήκε στις ελληνικές μας ζωές τα τελευταία χρόνια. Μπορεί "να μην είχαμε και στο χωριό μας τέτοια", αλλά μ' αρέσει γιατί είναι ένα πάρτυ, λίγο πριν το ζευγάρι υποδεχτεί το μωράκι του. Ο στολισμός στο σπίτι της Ιωάννας Τούνη στη Θεσσαλονίκη ήταν top!

  • Οι πρωινές εκπομπές σήμερα μου θύμισαν τον παλιό καλό καιρό, που υπήρχε μια ανεμελιά στη ζωή μας και από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 η τηλεόραση είχε πολύ κέφι, τραγούδι και καλεσμένους αγαπημένους καλλιτέχνες. Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα, Άντζελα Δημητρίου στην "Super" Κατερίνα Καινούργιου.
  • Ένα τεράστιο Like στη Δανάη Μπάρκα που ξέρει να τοποθετείται σωστά και να υποστηρίζει με θάρρος την άποψή της. Αυτό έκανε σήμερα στην εκπομπή της κατά το σχολιασμό του Madwalk. “Έβλεπα 2 ώρες και δεν ταυτίστηκα με καμία, να τα κάνουμε κιόλας, όχι μόνο να τα λέμε”, είπε μεταξύ άλλων. Αξίζει να το δείτε.
  • Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση παραδέχτηκαν επιτέλους τη σχέση τους μέσα από φωτογραφικά στιγμιότυπα. Μας αρέσει να βλέπουμε ερωτευμένους ανθρώπους.
  • Το πρώτο teaser της εκπομπής της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη με τίτλο "Έλεος" είναι γεγονός. Έξυπνο. Ανυπομονώ για κανονικό τρέιλερ με πρωταγωνιστές τους ίδιους αλλά και για την πρεμιέρα της εκπομπής.
  • Την Πρωτοχρονιά το STAR θα προβάλει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, μετά από 60 χρόνια από τότε που βγήκε στους κινηματογράφους, την ξενόγλωσση ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη "Aliki". Δεν είναι απίστευτο ότι υπάρχει ταινία της υπερπροβεβλημένης και μεγαλύτερης star της Ελλάδας που δεν έχουμε δει;
  • Στο Survivor All Star και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Μισθοφόρος που όπως αποδείχθηκε είναι από τους εξυπνότερους συμμετέχοντες του ριάλιτι επιβίωσης. Να δείτε που και πάλι θα κάνει τη διαφορά.

Dislikes

  • Το autoque είναι αναπόφευκτο να υπάρχει σε διοργανώσεις τύπου Madwalk, αλλά είναι εκτός από ασφάλεια και μεγάλη παγίδα για τον παρουσιαστή. Η υπέροχη Μαριέττα Χρουσαλά, πάντα πανέμορφη, είναι απολαυστική στις συνεντεύξεις της, ή όταν παρουσίαζε το "Η Ελλάδα παίζει" στο ALTER. Δηλαδή έχουμε δει πολλά καλά στοιχεία της ως παρουσιάστρια. Αλλά σε αυτό που παρακολούθησα χτες στην τηλεόραση, το autoque θεωρώ ότι δεν τη βοήθησε να είναι χαλαρή και αυθόρμητη.
  • Είναι δυνατόν τα πτυχία των δραματικών σχολών να είναι πλέον ισότιμα με τα απολυτήρια λυκείου; DISLIKE ξεκάθαρο. 
  • Πάντα dislike στους χωρισμούς. Αυτές τις μέρες "έσκασε" του Διονύση Αλέρτα και της Νάγιας Φωτοπούλου.
  • Γιατί ακούω συνέχεια τις τελευταίες εβδομάδες ότι κάποιος "έχασε" το σκυλάκι ή το γατάκι του; Κρίμα...

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου.

Ραντεβού την Κυριακή, ανήμερα των Χριστουγέννων, στη γιορτή μου δηλαδή, στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού και την Τρίτη εδώ, με τα Likes και τα Dislikes Powered by Cherī up Cosmetics.

Να περάσετε όμορφα με αγαπημένους σας ανθρώπους, να προσέχετε τους εαυτούς σας πάντα και παντού.

Φιλιά & χρόνια σας πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR