counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (27/1) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (27/1) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (27/1) - Powered by Cherī up

Παρασκευή αγαπητοί μου, πέρασε και αυτή η εβδομάδα που θεωρώ ότι είχε μια γλυκόξινη γεύση σε όλους τους τομείς. Συμφωνείτε; Αν όχι, ελπίζω λίγο πριν υποδεχτούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου, να ταυτιστούν οι απόψεις μας στα Likes και τα Dislikes των ημερών - Powered  by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Το Dragons' Den μου άρεσε γιατί είναι επιτέλους αυτό το "κάτι διαφορετικό" που χρόνια τώρα, είτε ως τηλεθεατές, είτε ως επαγγελματίες "απαιτούμε" να δούμε στην τηλεόραση. Οι Dragons εύστροφοι και η χημεία τους εντυπωσιακή. Η τηλεόραση στα καλύτερά της.
  • Στο στρατηγείο του Νίκου Κοκλώνη στην BarkingWell οι μηχανές δουλεύουν στο τέρμα για να είναι όλα άρτια οργανωμένα για το νέο J2US που θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο. Για άλλη μια φορά πιστεύω ότι οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και... εντυπωσιακές.
  • Το έγραψα και λίγες εβδομάδες πριν, ότι η Ελένη πλέον μου θυμίζει την παλιά ανέμελη Μενεγάκη που όλοι αγαπήσαμε και βλέποντάς την, έστω για λίγο, ξεχνούσαμε ό,τι μας προβλημάτιζε. Χτες "μπούκαρε" στο "Πάμε Δανάη" χαλαρή με τα κλάμερ στο κεφάλι για να σχολιάσει τον Άρη Καβατζίκη στην αλα Ρουβά version του.
  • Ο Αντώνης Κανάκης δεν μιλάει ποτέ. Αλήθεια, δε θυμάμαι πότε μπορεί να ξαναέδωσε συνέντευξη όλα αυτά τα χρόνια που τον ξέρουμε. Εντυπωσιάζομαι που έχει τέτοια καριέρα και τόσο έντονη παρουσία σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας τόσα πολλά χρόνια, ενώ ζει και εργάζεται στην πόλη του τη Θεσσαλονίκη. Στο "Ενώπιος Ενωπίω" η συνέντευξή του με τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, αλλά αγαπημένη μου στιγμή ήταν οι δηλώσεις της υπέροχης μητέρας του και η συγκίνηση του παρουσιαστή.
  • Κι αφού μιλάμε για ακριβοθώρητους καλεσμένους, έναν τέτοιο θα έχει αύριο στο "Καλύτερα δε γίνεται" η Ναταλία Γερμανού η οποία θα φιλοξενήσει τον έναν και μοναδικό Χριστόφορο Παπακαλιάτη.
  • Πολλά μπράβο στο τηλεοπτικό "πάντρεμα" της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη. Δυο τέτοιες προσωπικότητες μαζί, θα μας χαρίσουν απολαυστικά βράδια. Η πρώτη τους εκπομπή με καλεσμένο τον Αντώνη Σρόιτερ ήταν ανθρώπινη και πολύ ενδιαφέρουσα.
  • Like στον Στέφανο Τσιτσιπά γιατί ως αθλητής μας κάνει πάντα υπερήφανους
  • Like στον Στέλιο Κουδουνάρη που οι τοποθετήσεις του είναι όαση μπροστά σε όσα ακούμε από τις διαγωνιζόμενες του "My Style Rocks".

Dislikes

  • Ποιος θα μας το έλεγε ότι θα ασχολούμαστε τόσο πολύ με την Καρολίνα Καλύβα και ότι όλοι θα διψάνε να μάθουν για την προσωπική της ζωή εντός και εκτός Survivor. Με όλο αυτό που συμβαίνει, με δηλώσεις της ίδιας ή της μητέρας της θεωρώ ότι πειστήκατε πως δεν ήταν κάτι στημένο όπως ακούστηκε σε διάφορες εκπομπές.
  • Η κόντρα Αλέξη Κούγια - Λάκη Λαζόπουλου γιατί ξαναβγήκε από το χρονοντούλαπο; Ειρήνη υμίν.
  • Είδα στο Happy Day τη συνέντευξη της Δόμνας Μιχαηλίδου η οποία έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για το θάνατο του πατέρα της. Μακάρι να μην υπήρχαν αυτές οι ασθένειες που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και η ίδια "είναι μία μάχη που δίνει όλη η οικογένεια".

Αυτά για σήμερα. Εύχομαι να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, να είστε αισιόδοξοι, να προσέχετε τους εαυτούς σας και να κάνετε ότι πραγματικά γεμίζει την ψυχή σας.

Ραντεβού την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού κι εδώ ξανά την Τρίτη με τα Likes και τα Dislikes - Powered  by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR