counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (26/5) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (26/5) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (26/5) - Powered by Cherī up

Γεια σας και χαρά σας! Έχετε κι εσείς να πάτε σε 10 γάμους, βαφτίσεις και γενέθλια αυτές τις ημέρες όπως κι εγώ; Ναι, είναι αυτή η περίοδος του χρόνου που ξεκινάνε όλα τα ευχάριστα και ο κόσμος παντρεύεται, βαφτίζει, κάνει parties ή απλά ξενυχτά γιατί ο καιρός επιτέλους αποφάσισε ότι το καλοκαίρι είναι προ των πυλών! Λίγο πριν υποδεχτούμε το Σαββατοκύριακο με όλες αυτές τις υποχρεώσεις, όμως, ας δούμε τα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Όσοι γράφουμε εδώ και χρόνια σε άρθρα ή στα social media πως θέλουμε στην τηλεόραση "το κάτι διαφορετικό" τώρα με τους "Προδότες" θα το βρούμε, είναι ξεκάθαρο! Την είδατε την έπαυλη με ξεναγό τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη;

  • Συνάντησα προχτές το βράδυ σε κάλεσμα την Σταματίνα Τσιμτσιλή και της είπα ότι έρχεται σύντομα το 40% στην τηλεθέαση μετά το 30 + % της προηγούμενης εβδομάδας! Η ίδια μου απάντησε σεμνά όπως πάντα και αλλάξαμε αμέσως θέμα συζήτησης. Αυτή είναι η Σταματίνα όσα χρόνια την ξέρω, δεν παρασύρεται από επιτυχία και αριθμούς γιατί έχει δουλέψει πολύ στην τηλεόραση σε διάφορα πόστα για να φτάσει στο σήμερα. Το 40άρι πάντως που "προέβλεψα" ήρθε, αφού χτες σε τέταρτο το Happy Day άγγιξε το 42,4% ! Πολλά μπράβο στην ίδια, στην αρχισυντάκτριά της Μαίρη Παλιαλέξη και σε όλο το team.
  • Όσοι δημοσιογράφοι παρακολούθησαν το φινάλε της σειράς "Κάνε ότι κοιμάσαι" στην ειδική προβολή που πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ σε θερινό σινεμά στην Αγία Παρασκευή έμειναν καταγοητευμένοι. Ένα μεγάλο παράσημο της ΕΡΤ αυτή η σειρά.
  • Η Μαίρη Συνατσάκη είπε στη Φαίη ότι θα έκανε με χαρά κάτι τηλεοπτικό παρέα με την Ντορέττα Παπαδημητρίου που είναι πραγματική της φίλη. Όχι ότι δεν έχουμε δει φίλους να αποτυγχάνουν τηλεοπτικά, αλλά αυτό το γυναικείο ντουέτο θα μου άρεσε πραγματικά και θεωρώ ότι θα τα πήγαινε πολύ καλά.
  • Το Survivor με κούρασε μετά από τόσους μήνες που προβάλλεται κι ενώ συμβαίνουν τόσα στη χώρα και στη ζωή μας εκεί διαδραματίζονται τα ίδια και τα ίδια, αλλά δεν μπορώ να μην αποθεώσω τον Γιώργο Λιανό για την σπιρτάδα του και την παραγωγή που πήγε τους παίκτες ταξιδάρα στη Νέα Υόρκη

Dislikes

  • Ο Πάνος Μουζουράκης δεν θέλει δημοσιογράφους στο γάμο του. Είναι μια προσωπική του στιγμή και το καταλαβαίνω. Αλλά... Η δημοσιότητα έχει τα (πολλά) υπέρ και τα κατά της. Δεν θα είναι κάπως άβολο τη μία να εκφράζει δημόσια, με τέτοιο τρόπο, ότι δεν θέλει κανέναν και αύριο- μεθαύριο οι managers και συνεργάτες του να μας προσκαλέσουν σε πρεμιέρα του ή σε παρουσίαση δίσκου για να κάνει δηλώσεις για το promotion; Μπορεί να έχω και άδικο, αλλά σκέφτομαι "φωναχτά"... Όπως και να έχει είμαι σίγουρος ότι θα φερθεί με ευγένεια στα συνεργεία των εκπομπών που θα ταξιδέψουν στην Αίγινα για να καλύψουν τη χαρά του όσο κι αν "δεν θα είναι εντάξει" όπως λέει μέσα από το ποίημά του.

  • Τα μάθατε τα νέα των δημοσιογράφων που συμμετείχαν στο Debate; Η Μάρα Ζαχαρέα έβγαλε χαλάζιο, η Ράνια Τζίμα είχε ίωση, η Σία Κοσιώνη ψύξη και ο Γιώργος Παπαδάκης έπεσε από την σκάλα. Αντώνη Σρόιτερ να κυκλοφορείς με σκόρδα παρακαλώ.
  • Γέλασα πολύ με όσα περιέγραψε ότι έζησε η γειτόνισσά μου Τζένη Μελιτά στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια όπου της έσκασε πρόταση γάμου, από το πουθενά... Το dislike γιατί όλοι μπορούμε να φανταστούμε πόσο περίεργα ένιωσε. Μήπως έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο και σε εσάς;
  • Η Κάτια Ταραμπάνκο αποκάλυψε ότι την έχει απατήσει σύντροφός της με την κολλητή της. Αυτά είναι καλό να μη συμβαίνουν λέμε!
  • Όσοι αντέχετε και βλέπετε ακόμα Survivor μπερδέψατε την βούρτσα... με το κινητό.
  • Τέλος για τα μαγαζιά εστίασης του Άκη Πετρετζίκη κι εύχομαι οι εργαζόμενοι σε αυτά να βρουν άμεσα δουλειά.
  • Η Tina Turner μπορεί να έφυγε αλλά η φωνή και τα τραγούδια της δεν θα ξεχαστούν ποτέ! She was simply the best.

Αυτά για σήμερα! Να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο -καλοκαιρινό απ' ότι φαίνεται- με αγαπημένους σας ανθρώπους. Εμείς θα τα πούμε την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού και την Τρίτη εδώ, στα Likes & Dislikes μας - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR