counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (12/1) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (12/1) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (12/1) - Powered by Cherī up

Καλησπέρα!

Λίγο πριν υποδεχτούμε το...Σουκου πάμε να δούμε μαζί τα Likes και Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Ο Γιώργος Λιάγκας έριξε τους τόνους λέγοντας δημόσια ότι "έχει όμορφα και γλυκά αισθήματα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο". Άντε μπράβο… Κανείς δεν με ρώτησε, αλλά θα ήθελα να δω και πάλι φίλους αυτούς τους δυο εξαιρετικά ευφυείς ανθρώπους της τηλεόρασης.
  • Η Μαρία Μπακοδήμου και η ομάδα της βρήκαν τα πατήματά τους, έχουν χημεία που φαίνεται και είναι στα καλύτερά τους. Γεια σου (ρε) Μαρία!

  • Ο Σάββας Γκέντζογλου ξεχωρίζει αγωνιστικά στο Survivor. Είναι πάρα πολύ νωρίς, αλλά έχει γενικά την στόφα του νικητή. Διαφωνείτε;
  • Πριν τα Χριστούγεννα έγινε προσέγγιση στον Νίκο Μουτσινά από τον Νίκο Κοκλώνη για την κριτική επιτροπή του J2US όπως άκουσα σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 από τη Ναταλία Ανδρικοπούλου. Θα είναι ό,τι καλύτερο να πάρει θέση στο μουσικό show ως 5ος κριτής δεδομένου ότι δεν φεύγει κανείς από τους Σταυροπούλου, Βανδή, Φασουλή, Γαρμπή.

 

Dislikes

  • Ο Νίκος Μουρατίδης ήταν πάντα καυστικός, αλλά στην περίπτωση της Χριστίνας Λαμπίρη και της κόρης της, λυπάμαι, αλλά ξέφυγε περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
  • Κάνεις ζάπινγκ στην ελληνική τηλεόραση και σε πιάνει η καρδιά σου με όλα αυτά που συμβαίνουν.
  • Αγαπητέ Κωνσταντίνε Μαρκουλάκη, δεν ήταν καθόλου άσχετη η ερώτηση που σας έθεσε η συνάδελφος για την προσωπική σας ζωή. Όλοι οι δημοσιογράφοι αυτό περίμεναν, όχι απλά να καλύψουν την κοπή πίτας της παράστασής σας ή να μάθουν ποιος έτυχε το φλουρί...

 

  • Καταπληκτικός ο Γιώργος Μαζωνάκης ως καλλιτέχνης, αλλά αν είδατε κι εσείς το βίντεο που κυκλοφορεί στο Tik Tok (sorry, αλλά δεν θα ήθελα να το αναρτήσω εδώ) με τον ίδιο να πηγαίνει στην άκρη της σκηνής, κάνοντας κάτι... σαν να μην υπάρχει άνθρωπος μπροστά, θα με καταλάβετε γιατί έχω ξενερώσει μαζί του.
  • Βγήκε και ο Ζαφείρης Μελάς, να συμφωνήσει με τον Νταλάρα, ότι είναι λάθος να διαφημίζουν προϊόντα οι τραγουδιστές και πρόσθεσε και το όνομα της Βανδή που πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση με τυριά. Έχω την υποψία, βέβαια, ότι αν είχε προτείνει κάποια εταιρεία στον Ζαφείρη Μελλά να συμμετέχει σε διαφήμιση, θα το έκανε! Τι; Όχι;
  • Η Κατερίνα Καινούργιου πάντα ντύνεται τόσο ωραία και μοντέρνα με στυλ και άποψη και έχει και το σώμα ώστε να υποστηρίξει τα πάντα. Σήμερα, όμως, γιατί έτσι;

  • Η εκπομπή «ΕΡΤ Backstage» ξεκίνησε τέλη Σεπτέμβρη με παρουσιαστές τους ηθοποιούς Κωνσταντίνα Κομμάτα και Μιχάλη Παπαδημητρίου και επιστρέφει στο Σάββατο 13 Ιανουαρίου με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Κέλλυ Βρανάκη. Να κάνεις αλλαγή στους παρουσιαστές στα μέσα της σεζόν δεν το λες και πολύ ωραίο.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Να περάσετε ένα συναρπαστικό Σ/Κ με αγαπημένους σας ανθρώπους.

Εμείς θα τα πούμε την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού και την Τρίτη εδώ, στα Likes και Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR