counter

Γιώργος Λιάγκας για Δημήτρη Ουγγαρέζο: "Για να το λήξω, έχω όμορφα και γλυκά αισθήματα για εκείνον"

Τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον Γιώργο Λιάγκα σχολίασαν στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1, με τον παρουσιαστή του να τονίζει ότι έχει όμορφα αισθήματα για εκείνον.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Όλοι περιμένετε να κάνω ένα κακό σχόλιο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο Δημήτρης είναι ένα μεγάλο κομμάτι και της επαγγελματικής και της προσωπικής μου ζωής. Και με τα καλά και τα κακά –επειδή οι άνθρωποι λειτουργούμε πάντα κοιτάζοντας το καλό κομμάτι των ανθρώπων όταν περάσει ένα διάστημα-, εγώ γενικά έχω όμορφα και γλυκά αισθήματα για εκείνον. Για να το λήξω».

Διαβάστε επίσης: Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθαρίζει: "Ποτέ δεν έχω πει αυτά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο"

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Δεύτερον, και δεν είναι για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, γενικό το σχόλιο… Η μεγαλύτερη ελευθερία που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος στη ζωή του είναι όταν ανοίγει η κάμερα ή όταν κλείνει η κάμερα να έχεις την ίδια άποψη για τους ανθρώπους. Γενικό το σχόλιο. Μεγάλη ελευθερία! Λυτρώνεσαι όταν λες τα ίδια μπροστά στις κάμερες ή κατ’ ιδίαν σε συναντήσεις. Όταν αναγκάζεσαι άλλα να λες στη ριμάδα την κάμερα κι άλλα σε συζητήσεις  είσαι ανελεύθερος κι αυτό είναι μεγάλο βαρίδι για όλους μας. Όταν λύσουμε αυτόν το δεσμό και ό,τι λέμε στον αέρα αλλά και στους φίλους μας, τότε είμαστε πραγματικά ελεύθεροι».

Τι είχε πει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στα εγκαίνια γνωστού street food cafe και μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών για την προσωπική του ζωή, για τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και την Ιλένια Ουίλιαμς.

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι στον τοίχο, έχω φτάσει στο τέρμα, κάτι πρέπει να γίνει. Τώρα θα αρχίσει η επιστροφή», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ανέφερε για τον Γιώργο Λιάγκα: «Εγώ δεν είπα ότι δεν θα μιλήσω ξανά για τον Γιώργο Λιάγκα, είχα πει ότι δεν θα μιλήσω επί προσωπικού για τον Γιώργο, για τον Λιάγκα όμως και εννοώ επαγγελματικά δεν γίνεται να μην μιλάω, πληρώνομαι για αυτό. Είναι μέρος της δουλειάς μας. Εγώ ούτε τότε είχα απαντήσει και δεν θα απαντήσω ούτε τώρα. Δεν θα ήταν μια ωραία ανατροπή να συνεργαστώ ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα», 

Τέλος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε και τον εκνευρισμό της Ιλένιας Ουίλιαμς όταν ρωτήθηκε για τη σχέση τους και σημείωσε: «Εμένα δεν με ενοχλεί να με ρωτούν για την Ιλένια. Το θεωρώ άκαιρο να το ρωτάμε μετά από έξι χρόνια, αλλά δεν με ενοχλεί. Είναι μέρος της καρδιάς μου, την αγαπώ πολύ, είναι τιμή μου να με ρωτάτε για την Ιλένια». 

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR