counter

Μήπως είσαι αναβλητικός;

Μήπως είσαι αναβλητικός;
Μήπως είσαι αναβλητικός;

Θες και έχεις τη διάθεση να κάνεις πράγματα, έχεις όρεξη, έχεις θέληση, αλλά κάπου κάτι δεν σου βγαίνει όπως θα ήθελες.Ίσως δεν μπορείς να οργανώσεις το χρόνο σου. Ίσως είσαι αναβλητικός. Ίσως ενώ θες την αλλαγή, φοβάσαι να δοκιμάσεις και μένεις στάσιμος.

Όπως και να έχει δεν φέρεσαι και πολύ όμορφα στον εαυτό σου, καθώς του στερείς την χαρά και αυτό γιατί δεν επενδύεις το χρόνο σου στην αναζήτηση ευκαιριών. Κατά συνέπεια δεν συμπεριφέρεσαι όμορφα στους γύρω σου, λογικό θα έλεγα. Δεν τα έχεις καλά με σένα, πώς να τα έχεις καλά με τους άλλους; Φυσικά δεν το κάνεις συνειδητά, δεν λέω ότι το αντιλαμβάνεσαι και συνεχίζεις αυτή τη τακτική. Έχεις μπεί σε έναν φαύλο κύκλο. Μιλάς για αδικία, ατυχία και αποφασίζεις να μην κάνεις κάτι .Περιμένεις αυτό το κάτι που θα έρθει δια μαγείας σε σένα, χάνοντας χρόνο..

Ο μοναδικός τρόπος όμως για να φτάσεις κάπου είναι ο απάτητος δρόμος, αυτός που πολύ πιθανό να πληγώσεις τα πόδια σου, αλλά καθώς παίρνεις τα ρίσκα σου, μαθαίνεις να κατακτάς και να εκπληρώνεις τους στόχους σου.   Ο άνθρωπος που δεν το βάζει κάτω παρά τις αντίξοες συνθήκες, που επιμένει και προσπαθεί, θα βρει τρόπο να πετύχει καθώς πράττει.Είναι σε εγρήγορση ,κινείται, στοχεύει.Ασκεί μια μαγνητική δύναμη που τον οδηγεί στο να εντοπίζει τις νέες ευκαιρίες. Από την κάθε σου πράξη καταφέρνεις κάτι καινούριο.Από ένα στοχευμένο σήμερα, έχεις ένα πιο αποτελεσματικό αύριο. Απραγία = εχθρός ,πράξη =φίλος.

Προχώρησε, κάνε το βήμα που τόσο φοβάσαι. Αυτό που ξέρεις και αυτό που ζεις και βιώνεις όντως σου είναι γνώριμο, άρα και πιο εύκολο στη διαχείρισή του, ακόμα και αν δεν σου αρέσει. Αν όμως δεν σε κάνει ευτυχισμένο αναζήτησε την ευτυχία σου αλλού..Λέω φέτος να λέμε όχι στα βολικά βήματα της καθυστέρησης και ναι στα βήματα της εξέλιξης.   Αναθεώρισε το όνειρο σου, αν δεν το έχεις βρει, ανακάλυψέ το, πραγματοποίησέ το. Κανείς δεν λέει ότι θα είναι εύκολο και ο δρόμος στρωμμένος με ροδοπέταλα, αλλά θα είναι η επιλογή σου και μην ξεχνάς πρόκειται για τη ζωή σου! Η δόξα ανήκει στον άνθρωπο που βρίσκεται στο στίβο της ζωής καθημερινά και που μάχεται γενναία. Η γυμναστική που σου προτείνω επομένως σήμερα είναι οι “μαχητές” της yoga και παραλλαγές της. Η κάθε στάση έχει μια δυναμική.Δύναμη μυική αλλά και δύναμη ψυχής. Στη κάθε στάση να είσαι αυστηρός και να προσέξεις πολύ τις γωνίες που κάνει το σώμα σου.Το βλέμμα σου επίσης αυστηρό και αδιαπραγμάτευτο. Μείνε στις στάσεις όσο μπορείς και νοιώσε όλες τις μυικές ομάδες σου να δουλεύουν. Εσύ θα αποφασίσεις πόσο θες να εμβαθύνεις την κάθε στάση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR