counter

Μεσημεριάτικα με το Λιάγκα βραδιάτικα με τη Φαίη. Όνειρο ή εφιάλτης;

Μεσημεριάτικα με το Λιάγκα βραδιάτικα με τη Φαίη. Όνειρο ή εφιάλτης;
Μεσημεριάτικα με το Λιάγκα βραδιάτικα με τη Φαίη. Όνειρο ή εφιάλτης;

Χαίρεται - χαίρεται, τι μου κάνετε;

Φαντάζομαι δεν είστε και στα καλύτερά σας που μαζευτήκατε και πρέπει να μπείτε πάλι  σε ρυθμούς κανονικούς και προγράμμα φαντάρου; Ή μήπως είστε απο τους άλλους; Που γυρνάνε με φουλ ενέργεια, όρεξη για δουλειά και νέους στόχους; Που σημαίνει έχετε κάνει κανα μήνα διακοπές τουλάχιστον... Αλλά τελικά ξέρετε που καταλήγω... δεν έχουν σημασία οι μέρες αλλά πως περνάς τον καιρό που «κάθεσαι».. Δηλαδή παιδιά, οι διακοπές είναι σαν το σeξ..Αν δεν είναι αυτό που θες σε κουράζει περισσότερο... Αν είναι αυτό που θες όμως σε κρατάει ζωντανό για μέρες... Και σας το λέω εκ πείρας! Όχι για το σeξ, προς Θεού αν δεν πηγαίνει καλά το blog μπορεί και να αναγκαστώ να μπω και σε αυτές τι λεπτομέρειες προς το παρόν όχι (αστειεύομαι) για τις διακοπές λοιπόν.. επειδή έκανα τις λιγότερες της ζωής μου, τις πιο όμορφες όμως, ανήκω στη δεύτερη κατηγορία γιατί γέμισε το είναι μου! Περιμένω τη γνώμη σας γι' αυτό το πρώτο σκέλος με θέμα έκθεσης «πως πέρασα τις διακοπές μου» στα υπέροχα dm, inbox που μου στέλνετε και δε χορταίνω να διαβάζω! 

Πάμε στο δεύτερο σκέλος σας παω σε κλίμα πανελληνίων μιας και σήμερα βγήκανε και τα αποτελέσματα και κάθε επιτυχία να ευχηθώ στη ζωή εισαχθέντων και μη καθώς η ζωή μόλις ξεκινά!! 

Πάμε λοιπόν στα τηλεοπτικά τα δικά μας, στο δεύτερο σκέλος που λέγαμε, που πραγματικά παιδιά ενώ τέτοια εποχή προηγούμενες σεζόν είχαμε 100 τρέιλερ να σχολιάσουμε έξυπνα, αστεία, χαζά, τρολαριστά... φέτος αν εξαιρέσεις του Λιάγκα που όσο να πεις ένα τσαλάκωμα το είχε, έναν αυτοσαρκασμό τον είχε, μια θεατρική ικανότητα δεν την είχε  (μη πέσετε να με φάτε δεν ειμαι ο Γεωργουσόπουλος ναι, σαν απλή τηλεθεάτρια μιλάω), αλλά η προσπάθεια μετράει και είναι από τα τρέιλερ που συζητήθηκαν... και ένα τρέιλερ της Φαίης (Σκορδά) που συζητιέται γιατί σ´εχει αφήσει με την απορία τι τελικά θα γίνει....Πρωινό ή Βραδινό; Και φαντάσου λέει από εκεί που το όνειρο του Λιάγκα που βροντοφώναζε στο Πρωινό (και το έκανε για λίγο) ήταν το Βραδινό, να το κάνει η Φαίη κι ο Λιάγκας να είναι στο «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» και η Φαίη στο «Βράδυ με τη Φαίη Σκορδά»!

Έχε γούστο να έχουμε να γράφουμε κανά χρόνο!! Θα δούμε...

Κατά τα άλλα η υπόλοιπη τηλεόραση και δη των τηλεοπτικών εκπομπών, σα να μην έχουν καταλάβει ότι είμαστε στα τέλη Αυγούστου, σα να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, σα να... δε ξέρω κι εγώ τι να πω δε ξέρω! Πάντως είναι η μόνη χρονιά που ψηνομαι και περιμένω να δω ελληνικά σήριαλ μετά το τέλος των «Δυο Ξένων» με τόσο χαμό και πρόμο που γίνεται από τα κανάλια... μήπως θέλουν εκεί να ρίξουν το βάρος τους και ξέχασαν τις έρημες τις εκπομπούλες; 

Κατά τα άλλα παιδιά βαρετά, δε γέννησε ακόμα η Χατζίδου... ααααα, το Γωγουλίνι είναι έγκυος.... αααα, άκυρα όλα τα παραπάνω ας μιλήσουμε γι' αυτό!! Χαχαχα!

Αυτά για σήμερα! Σας φίλω, περιμένω τα μηνύματα σας!

Instagram: @eirinigkaniatsou & @gan_by_e.gkaniatsou

Fb: Eirini gkaniatsou

Twitter: @eirinigkanian

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR