counter

Η ανακαίνιση του "My Style Rocks" θα βγάλει τα λεφτά της!

Η ανακαίνιση του "My Style Rocks" θα βγάλει τα λεφτά της!
Η ανακαίνιση του "My Style Rocks" θα βγάλει τα λεφτά της!

Καλησπέρα σας! Τι μου κάνετε πως μου είσαστε; Πως σας βρήκε το νέο έτος;

Και καλή χρονιά βρε παιδιά σε όσους ελπίζουν σε μια καλή χρόνια, σε όλους τους υπόλοιπους καταθληπτικούς και μίζερους σαν εμένα, ας ευχηθώ απλά να επιζήσουμε το ‘20! Ξέρω είχα να εμφανιστώ καιρό αλλά ασχολιόσασταν όλοι με το GNTM που αρνιόμουν κατηγορηματικά να δω και πίστευα ότι οτιδήποτε άλλο θα σας άφηνε παγερά αδιάφορους... Βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι ο τελικός με καθήλωσε κι είχα να γελάσω τόσο, δε θυμάμαι κι εγώ από πότε, καθώς μεγαλώνοντας το γνήσιο το σπαρταριστό γέλιο εκλείπει... θες με τον τελικό; Θες με τους γαμπρούς της ευτυχίας; Θες με τη χαμένη κριτική επιτροπή; Ήταν μια τέλεια παρωδία ή μάλλον αν είχε βγει τότε η εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα “Best Friend’s Fear” θα πίστευα ότι από κάπου θα ξεπεταχτεί ο Σάββας και θα έληγε το φιάσκο πριν αναφωνήσει η Βίκυ, έπεσε το σύστημα οι νικήτριες είναι δυο! Και μιας και είπα Σάββας Πούμπουρας να πω και από εδώ την καλή μου επιτυχία στη νέα εκπομπή του που την είχε φυσικά καθώς είναι η πιο καλοστημένη παραγωγή γι' αυτό το κονσεπτ και ο Σάββας κουμπώνει απόλυτα χωρίς να μπορείς να φανταστείς κάποιον άλλον σε αυτή τη θέση!! Επίσης να δείτε και το σημερινό επεισόδιο στις 22:45 καθώς είμαι συνεργός μαζί με τον διευθύντη αυτού εδώ του site, Χρήστο Κούτρα σε ένα έγκλημα που γίνεται στον αθώο κι ανυποψίαστο δημοσιογράφο και φίλο μας Κωνσταντίνο Ντάφλο!

Ας ξεκινήσω όμως γιατί μ´έχουν πιάσει οι πολυλογίες μου να αναφέρω το σημερινό μας θεματάκι, αυτό που μου γαργάλισε τη γλωσσίτσα και έκανα το comeback μου! 

MY STYLE ROCKS!!! Επιτέλους όπως θα έπρεπε να είναι! Μουσική παρακαλώ..... ξεκινώ! 

Η επιτυχία της πρώτης χρονιάς του My Style Rocks οφείλονταν σε ένα πολύ καλό καστ παικτριών. Υπήρχε μια Ραμόνα που γνώριζε πραγματικά από μόδα και στιλ και μπορούσε να αντικρούσει με επιχειρήματα την κριτική επιτροπή πείθοντας σε περισσότερο κι από τους ειδικούς όντας τηλεοπτική, μια Ιωάννα Τούνη που έκανε ένα σόου που το ήθελες γιατί τηλεόραση βλέπουμε και δε θέλαμε να πιάσουμε δουλειά στη vogue, μια παρουσιάστρια όμορφη και διεκπεραιωτική και μια επιτροπή κατά το ήμισυ όπως θα έπρεπε και θα καταλάβετε παρακάτω τι εννοώ. 

Για τη δεύτερη χρόνια δε θα το συζητήσω καθόλου γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τι σκεφτόταν οι ιθύνοντες όταν επέλεγαν την κριτική επιτροπή, τι όταν γινόταν το κάστινγκ για τις παίκτριες που δε σου έχει μείνει σαν όνομα ούτε μια... και όσο για την παρουσιάστρια Queen Ντίνα που σχολιάστηκε θετικά και θυμάσαι μόνο εκείνη... είναι γιατί ήταν πιο πρωταγωνίστρια απ´όσο σηκώνει αυτός ο ρόλος. Σε ένα τέτοιο κονσεπτ το επίκεντρο είναι οι παίκτριες και η επιτροπή όταν αυτά δεν είναι όπως πρέπει τα σκήπτρα παίρνει η Queen Ντίνα που δεν είναι σε πρωινό μαγκαζίνο που θα το έβλεπες,  αν το έβλεπες, για εκείνη αλλά σε παιχνίδι μόδας και τα αποτέλεσματα ήταν αυτά που είδαμε πέρυσι που ήταν σα να μην έγινε. 

Και ξαφνικά εκεί που το έχεις ξεχάσει το My Style Rocks δε ξέρω τι ανάποδες πήρε η παραγωγή, τι επιφοίτηση τους ήρθε και έκαναν μια ανακαίνιση μούρλια, ξεχνώντας βέβαια ένα παλιό βάζο θα εξηγήσω παρακάτω και για την αντίκα..., επιλέγοντας παίκτριες που θα δώσουν πολύ ψωμάκι φυσικά και όχι για τις γνώσεις τους στη μόδα, πόσες Ραμόνες έχει η Ελλάδα; Μια ήταν, οπότε σου λένε Ραμόνα δε θα βρούμε, ας βρούμε παίκτριες που θα δώσουν υλικό να κεντήσει η σωστά η επιτροπή... Και έρχεται η κριτική επιτροπή με μια Χριστοπούλου που δεν έχω τις γνώσεις οκ, αλλά υποκλίνομαι στο στιλ της, με τις τόσο του the point παρατηρήσεις, μεστή, με ένα βλέμμα κι ένα τόνο φωνής που σου προκαλούν σεβασμό. Κι επειδή κάπου πήρε το αυτί μου ότι επειδή είναι ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων και δεν είναι στυλίστρια βλέπε Αλεξάνδρα Κατσαίτη... δεν κάνει γι' αυτό κλπ θα ρωτήσω την απλή εδώ, τηλεθεάτρια  αναγνώστρια what ever... κι ας μη ξέρει από μόδα.. έχεις απέναντι σου την Κατσαίτη και τη Χριστοπούλου να σε κρίνουν... Ποιανής τη γνώμη θα πάρεις στα σοβαρά;

Συνεχίζω... Λάκης Γαβαλάς! Γνώση, χιούμορ, ιστορία,εκκεντρικότητα σε ένα παιχνίδι μόδας που τη σηκώνει (λατρεύω τα περουκίνια του μου θυμίζουν τις περούκες που άλλαζε ο Νίκος Μουτσινάς στην Οδύσσεια μιας περιφρονημένης και νομίζω ότι σε κάθε πλάνο θα είναι με άλλο μαλλί). Και τώρα ερχόμαστε στο παλιό βάζο Στέλιο Κουδουνάρη που εννοείται πως στις προηγούμενες επιτροπές ήταν ίσως και ο καλύτερος με τα πιο εύστοχα σχόλια, γνωστής του είδους, κακός όπως χρειάζεται σε μια επιτροπή, αλλά φέτος υπάρχουν άλλοι δυο εξίσου δυνατοί εκ των οποίων ο ένας είναι επίσης σχεδιαστής και όταν δεν παίρνει το λόγο πρώτος του έχουν πάρει την μπουκιά από το στόμα οι άλλοι δυο και λίγο πιο τηλεοπτικά,όποτε δεν περιμένεις τη γνώμη του γιατί δυο χρόνια κάπως τον ξέρεις και την περιμένεις... 

Κατερίνα Στικούδη. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε τρομερά θετική εντύπωση είναι ότι άφησε πίσω την ράπερ τραγουδίστρια, ντύθηκε παρουσιάστρια, πράγμα που δείχνει ότι δεν έχει τον εγωκεντρισμό να πουλήσει τον εαυτό της, και διεκπεραιώνει άψογα το ρόλο της προσπαθώντας να μη χρησιμοποεί και οτοκιού και να κάνει τα κείμενα πιο δικά της αν κατάλαβα καλά από τις λίγες γνώσεις τηλεόρασης που έχω κι εγώ το καημένο! 

Και πάμε στις παίκτριες! Οι μισές με μαγαζιά ρούχων και παπουτσιών πάνε για να αυξήσουν τις πώλησεις τους και να διαφημιστούν κι οι άλλες μισές για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους γενικότερα.. όπου θέλει η κάθε μια βρε αδερφέ! Τις βλέπεις για να μαθαίνεις όλα τα DON’T DO IT του στιλ, γελάς πολύ, κι έτσι τα απογεύματα πας με ευκολία να δεις ξανά My Style Rocks! Και τα νούμερα επιβεβαιώνουν ότι η ανακαίνιση θα βγάλει τα λεφτά της!

Τα φιλιά μου περιμένω τα σχόλια σας σε instagram, FB και Twitter που τόσο μου έχουν λείψει! Τα λέμε σύντομα!

Instagram: @eirinigkaniatsou @gan_by_e.gkaniatsou

Fb: Eirini gkaniatsou

Twitter: @eirinigkanian

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR