counter

Marytale: Φωτογραφίες από ένα ταξίδι που δε θέλω να ξεχάσω ποτέ

Marytale: Φωτογραφίες από ένα ταξίδι που δε θέλω να ξεχάσω ποτέ
Marytale: Φωτογραφίες από ένα ταξίδι που δε θέλω να ξεχάσω ποτέ

Σήμερα η μέρα είχε νοσταλγία. Πριν όμως νοσταλγήσω-ψάχνοντας τις φωτογραφίες μου - έκανα πολλά. Είχαμε γύρισμα “Your face sounds familiar- All Star” εχθές και σήμερα το πρωί αφού συνήλθα από τη κούραση, κατέβηκα στη Γλυφάδα να δω την Ελένη μου τη βαφτιστήρα μου που τόσο έχω επιθυμήσει.

Τώρα είμαι ξαπλωμένη στον καναπέ και νοσταλγώ τα υπέροχα ταξίδια μας με τον Αντώνη και περιμένω πως και πως να καταφέρουμε να ταξιδέψουμε ξανά.

Και όσο ψάχνω το κινητό, τόσο πιο πολύ νιώθω πόσο έχει αλλάξει η ζωή μας.

Έχει φτιάξει όμως ο καιρός και μαζί και η διάθεση και ήδη όλα φαίνονται πιο εύκολα. Έτσι νιώθω... Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από το ταξίδι μας στο Bordeaux, στη Γαλλία και στις γύρω περιοχές τον Ιούλιο του 2019.

Και τώρα σκέφτομαι ότι όσο κι αν γκρινιάζω στα ταξίδια γιατί φοβάμαι το αεροπλάνο, οι εικόνες που σου μένουν είναι «άλμπουμ μιας ζωής». Λίγα πράγματα στη ζωή αξίζουν και τα ταξίδια είναι ευτυχία, είναι το «ένα βήμα παραπέρα στη ζωή μας» που δεν θέλω να το ξεχνάτε είναι μικρή. Σας φιλώ και σας θυμίζω ότι ο δρόμος προς τη κανονικότητα αρχίζει και ξεχωρίζει σιγά-σιγά...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR