counter

Be jean-ius στο γραφείο!

Be jean-ius στο γραφείο!
Be jean-ius στο γραφείο!

Να εδώ που κάθομαι και προσπαθώ να σκεφτώ μια εξυπνάδα για να απενοχοποιήσω το denim στο εργασιακό χώρο γίνομαι πανέξυπνη genius ή καλύτερα jean-ius. Οι καιροί του αυστηρού office corporate look μας έχουν αφήσει χρόνους. Σίγουρα υπάρχουν εταιρίες που διατηρούν ακόμα αυτό τοprofile αλλά κάτι το casual Friday κάτι η στροφή προς την απλότητα το denim δεν είναι απαγορευτικό. Έτσι λοιπόν και εγώ ως η fashion editor της καρδιάς σας –ελπίζω δηλαδή- είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να δημιουργήσεις ενδιαφέροντα outfits με βασικό συστατικό το denim.

O παριζιάνικος τρόπος: Κομμένο jean μέχρι τον αστράγαλο και φαρδιά πουκαμίσα προσδίδουν στο style σου ένα ευρωπαϊκό αέρα κομψότητας κάνοντας το αναμενόμενο πιο δημιουργικό.

Jeanchius : Δική μου λεκτική έμπνευση αλλά τα στιλιστικά εύσημα ανήκουν στην Olivia Palermo. Καθώς φορώντας jean on jean σε office γραμμές προκύπτει ένα πολύ ενδιαφέρον και μοντέρνο σύνολο.

All time classic επιλογή που έχει φορεθεί από όλες μας κατά καιρούς. Αναβάθμισε το με αξεσουάρ!

Το μακρύ γιλέκο είναι ο ιδανικός σύντροφος του jean καθώς είναι τόσο updated και καλύπτει τους extra πόντους στην περιφέρεια.

Το σακάκι αντικαθίσταται από το jean μπουφάν και αν στην δουλειά σου επιτρέπεται το cool ντύσιμο-όπως στη δική μου- στο προτείνω ανεπιφύλακτα.

Layers layers η jean φούστα αποκτά χαρακτήρα και το styling απογειώνεται.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR