counter

Αυτή είναι η τσάντα που κρατούν όλες οι fashionistas και θα κρατήσω και εγώ…

Αυτή είναι η τσάντα που κρατούν όλες οι fashionistas και θα κρατήσω και εγώ…
Αυτή είναι η τσάντα που κρατούν όλες οι fashionistas και θα κρατήσω και εγώ…

Παραβλέποντας τα τερτίπια του καιρού διατηρώ τη διάθεση μου ανοιξιάτικη και θέλω να σου δώσω λίγο έμπνευση με την επόμενη αγορά μου. Αυτό το μήνα θα εστιάσω λίγο περισσότερο στα αξεσουάρ μου και θα επενδύσω εκεί κάποια χρήματα, αγοράζοντας μια bucket bag.

Η bucket bag είναι η αγορά που έχουν κάνει όλες οι fashionistas και είναι η τσάντα που θυμίζει καλαθάκι ή κουβαδάκι χωρώντας τα απολύτως απαραίτητα. Πρόκειται για μια τεράστια φετινή τάση που αντικαθιστά τις τετράγωνες τσάντες ώμου.

Οι επιλογές είναι πολλές:

Για τις καθημερινές σου εμφανίσεις προτίμησε μια καφέ με κοκάλινες ρετρο αναφορές που θα «παντρευτεί» εύκολα με τα σύνολα του γραφείου. Το σουέτ είναι αγαπημένη μας υφή και με μιας θα μπεις στη λίστα με τις καλοντυμένες και updated του γραφείου.

καστόρινη bucket bag

 Ένα μίνι τσαντάκι με bucket σχήμα και στρογγυλή χειρολαβή και διαφορετικά υλικά, όπως το δίκτυ θα κάνει ενδιαφέρον ακόμα και το πιο basic σύνολο,

τσάντα με δίχτυ

ενώ η λευκή ματ δερμάτινη τσάντα θα είναι πάντα ένα διαχρονικό κομμάτι στην ντουλάπα σου.

λευκή bucket τσάντα

Λέμε ναι σε bucket τσάντες με logos, ακολουθώντας το κορυφαίο trend των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Γυαλιστερές ή ματ, δε διστάζουμε να τις εντάξουμε σε casual σύνολα με σπορ διάθεση.

bucket με logo

Περιμένω απορίες, σχόλια αλλά και δικές σου προτάσεις στο mdeligian@daphne.gr ή στο Facebook account μου: Maria Deligiannaki ή στο Instagram profile μου: @mairilicious

Bb Stylewatchers

See ya

Xxx

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR