counter

Δεκαήμερο εκπτώσεων: Τα 5 πράγματα που θα αγοράσω για να είμαι κομψή αυτό το χειμώνα

Δεκαήμερο εκπτώσεων: Τα 5 πράγματα που θα αγοράσω για να είμαι κομψή αυτό το χειμώνα
Δεκαήμερο εκπτώσεων: Τα 5 πράγματα που θα αγοράσω για να είμαι κομψή αυτό το χειμώνα

Αν πρέπει να ανακηρύξω από τώρα το style/νικητή για το φετινό χειμώνα είναι  minimal chic. Οτιδήποτε extra θεωρείται passé, το πολυπαιγμένο boho ανέπνευστο και ήρθε η στιγμή για να κερδίσει ο μινιμαλισμός. Είμαι πολύ χαρούμενη, μάλιστα, που αυτό το style συμπίπτει με το δικό μου αγαπημένο. Το πρώτο δεκαήμερο εκπτώσεων είναι μια καλή ευκαιρία για να φτιάξεις την ντουλάπα σου. Να την εξοπλίσεις με διαχρονικά κομμάτια. Παρακάτω θα βρεις όλα όσα έχω βάλει εγώ στη λίστα μου και σκοπεύω να φοράω όλο το χειμώνα.

Oversized καμηλό παλτό

  • Πρόσεξε την ποιότητα του παλτό που θα επιλέξεις. Ένα παλτό για να μείνει χρόνια στην ντουλάπα σου πρέπει να έχει τη σωστή ύφανση, αποτελούμενη από κασμίρ ή μαλλί. Η καμηλό απόχρωση ταιριάζει με όλα, ενώ προσδίδει φως στις μουντές μέρες του χειμώνα.

μοντέλο με καμηλό παλτό

Κασμιρένιο πουλόβερ

  • Είναι το top που θα κάνει το σύνολο σου να μοιάζει πιο πολυτελές. Θα ξεχωρίσεις με την κομψότητα σου στο business meeting και παράλληλα θα σε κρατήσει ζεστή στο brunch με τις φίλες σου

μοντέλο με κασμιρένιο πουλόβερ

Μαύρα δερμάτινα loafers

  • Για ποιο λόγο να αγοράσεις ένα ακόμα μποτάκι και να μην προτιμήσεις την κλασσική αξία των loafers. Συνδυάζουν άνεση και πολυτέλεια και φορώντάς τα δεν γίνεται να κάνεις λάθος. Παντρεύονται άνετα με φούστες, φορέματα και παντελόνια. Αν έχεις ήδη ένα μαύρο ζευγάρι γιατί όχι να μην αποκτήσεις και ένα μπορντό.

μοντέλο με μοκασίνια

Παντελόνι σε αντρική γραμμή

  • Είτε επιλέξεις ένα slouchy για το οποίο σου έχουμε μιλήσει πολλάκις ή μια λιτή και απέριττη παντελόνα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπεις στη λίστα με τις καλοντυμένες. Ταιριάζει με τα πάντα, το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να είναι άνετο στη σιλουέτα σου.

μοντέλο με φαρδύ παντελόνι

Η τετραγωνισμένη τσάντα

Ξέχνα τις τεράστιες χαχόλικες τσάντες και επένδυσε σε μια με vintage επιρροές. Πρέπει να είναι τετραγωνισμένη, να έχει χερούλια και σε μια μοντέρνα εκδοχή της θα βρεις και λουράκι για να τη φορέσεις χιαστή.

μοντέλο με τσάντα

Photos: pinterest

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR