counter

Ελεονώρα Μελέτη: Δίνει τη δική της απάντηση για τις ερωτικές αποτυχίες

Ελεονώρα Μελέτη: Δίνει τη δική της απάντηση για τις ερωτικές αποτυχίες
Ελεονώρα Μελέτη: Δίνει τη δική της απάντηση για τις ερωτικές αποτυχίες

Ελεονώρα Μελέτη

Μια ανάλυση για το αδιέξοδο των ερωτικών σχέσεων στη σημερινή εποχή κάνει μέσω του προσωπικού της blog η Ελεονώρα Μελέτη, δίνοντας έτσι τη δική της εξήγηση για τη μοναξιά που βιώνουν οι περισσότεροι άνθρωποι στη προσωπική της ζωή. Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη γράφει στο blog της πως «ο Τάδε γουστάρει τη Δείνα. Η Δείνα γουστάρει τον Τάδε. Ο Τάδε όμως, δεν εκδηλώνεται ελεύθερα στην Δείνα, γιατί στο μυαλό του θεωρεί «κακό» να της δείξει ότι την θέλει, μήπως και αυτή δεν τον θέλει το ίδιο, ή μήπως της δώσει αέρα και τον πληγώσει, ή γιατί φοβάται την απόρριψη, ή γιατί θέλει να διατηρήσει την αυτοεικόνα του σκληρού άνδρα. Η Δείνα θεωρεί ότι ο Τάδε δεν την θέλει και τόσο, πως δεν έχει και ιδιαίτερα αισθήματα για εκείνη, ή πως την βλέπει χαλαρά». Εν συνεχεία η Ελεονώρα Μελέτη σχολιάζει πως «ο Τάδε θέλει να στείλει μήνυμα στη Δείνα, αλλά δεν θέλει να το κάνει πρώτος. Η Δείνα θέλει να στείλει μήνυμα στον Τάδε , αλλά δεν θέλει να το κάνει πρώτη. Ο Τάδε βρίσκει μία αφορμή -γιατί χωρίς αφορμή δεν γίνεται -, και στέλνει στη Δείνα μήνυμα. Η Δείνα, δεν θέλει να δείξει ότι πετάει από τη χαρά της, ούτε ότι ήταν κρεμασμένη πάνω από το κινητό, ούτε πως είναι πάντα διαθέσιμη , οπότε είναι λίγο συνειδητά ... «ψυχρή». Ο Τάδε, επιβεβαιώνει την πεποίθηση του ότι η Δείνα δεν τον γουστάρει πολύ, και πως είναι σοβαρή απειλή για εκείνον, καθώς μπορεί να τον πληγώσει για πλάκα, και κόβει τη συζήτηση.

Επιπλέον, η Ελεονώρα Μελέτη χαρακτηριστικά γράφει πως «η Δείνα, για ακόμα μία φορά μπαίνει χωρίς να καταλάβει το «γιατί,» στον πάγο, και απλά καταλήγει για μία ακόμα φορά στο συμπέρασμα πως ο Τάδε... απλώς δεν τη γουστάρει. Ο Τάδε , έχοντας μετανιώσει για την πρώτη αυτή κίνηση που έκανε, που στο μυαλό του δεν είχε την δέουσα ανταπόκριση, φοβούμενος μήπως και κάνει την Τάδε να πιστεύει ότι εκείνος τη γουστάρει πολύ και την κυνηγάει, και αρχίζει να «παίζει» σε άλλα ταμπλώ, προσπαθώντας να πείσει πρωτίστως τον εαυτό του, ότι δεν θέλει τη Δείνα. Τη θέλει όμως. Η Δείνα, μαθαίνει πως ο Τάδε, γκομενίζει φουλ, και πληγώνεται που μέσα της θέλει έναν άνδρα που δεν της δίνει καμία σημασία. Ο Τάδε και η Δείνα δεν έχουν καμία επαφή. Ακόμα και αυτή η «μία στο τόσο» επαφή που είχαν, τέλειωσε. Ο Τάδε γυρνάει από εδώ και από εκεί, φλερτάροντας αδιάφορα, επιβεβαιώνοντας τον εαυτό του, αλλά νιώθοντας κενός όπως συνήθως. Σκέφτεται την Δείνα. Αλλά δεν κάνει καμία κίνηση. Η Δείνα, αναζητά την επιβεβαίωση και παλεύει να βγάλει τον Τάδε από το μυαλό της , με κάθε τρόπο».

Τέλος η Ελεονώρα Μελέτη τονίζει πως «ο Τάδε θέλει τη Δείνα. Η Δείνα θέλει τον τάδε. Αλλά δεν είναι μαζί. Ζουν χωριστά, δεν μοιράζονται στιγμές, ψάχνουν αλλού, αναλώνονται άσκοπα, χάνουν χρόνο από κοινές εμπειρίες, αφήνουν λόγια ανείπωτα, αισθήματα ανεκδήλωτα, γιατί κανείς μα κανείς δεν ήταν ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό του και μετά με τον άλλον. Ο Τάδε και η Δείνα, ψάχνουν ο ένας τον άλλον, αλλά δεν το τόλμησαν ποτέ. Και ποτέ κανείς δεν το έμαθε. Από τον ίδιο ή από τον άλλον. Ο Τάδε και η Δείνα, αν απλά ήταν ειλικρινείς , θα ήταν μαζί. Ο Τάδε θέλει τη Δείνα, αλλά νομίζει πως η Δείνα δεν τον θέλει, τόσο όσο αυτός. Η Δείνα θέλει τον Τάδε, αλλά νομίζει πως δεν την θέλει τόσο όσο αυτή. Σου θυμίζει κάτι; Έτσι είναι σήμερα τα πράγματα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR