counter

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλάει στο FTHIS.GR: Θα κάνει το πρωινό του Mega με Ηλιάκη και Θρασκιά;

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλάει στο FTHIS.GR: Θα κάνει το πρωινό του Mega με Ηλιάκη και Θρασκιά;
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλάει στο FTHIS.GR: Θα κάνει το πρωινό του Mega με Ηλιάκη και Θρασκιά;

Μαίρη Συνατσάκη

Έντονες φήμες κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα για πιθανή συνεργασία από την νέα σεζόν μεταξύ της Μαίρης Συνατσάκη, της Μαρίας Ηλιάκη, αλλά και της Ράνιας Θρασκιά. Οι τρεις λαμπερές παρουσιάστριες διατηρούν εδώ και χρόνια μια δυνατή φιλία, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει εντοπίσει σε κοινές τους εξόδους. Επίσης η Μαίρη Συνατσάκη είναι κουμπάρα με την Ράνια Θρασκιά, αφού η πρώτη έχει βαφτίσει τον μικρότερο γιο της ξανθιάς παρουσιάστριας. Πέρα όμως από τις υπάρχουσες σχέσεις τους, μια πρόσφατη κοινή φωτογραφία τους, την οποία δημοσίευσε στο προσωπικό της account στο Instagram η Μαρία Ηλιάκη, ενίσχυσε τις φήμες που τις θέλουν να αναλαμβάνουν από κοινού τη νέα πρωινή εκπομπή του Mega. Το FTHIS.GR επικοινώνησε με την Μαίρη Συνατσάκη, η οποία ξεκαθάρισε το τηλεοπτικό της μέλλον.

-Ισχύει ότι με την Μαρία Ηλιάκη και την Ράνια Θρασκιά είστε σε συζητήσεις για να παρουσιάσετε την νέα πρωινή εκπομπή του Mega;

Αυτό δεν έχει βάση, διότι έχω συμβόλαιο συνεργασίας για ακόμη έναν χρόνο με τον ANT1. Αυτό σημαίνει ότι παραμένω κανονικά στο κανάλι και οι φήμες που κυκλοφορούν φυσικά και δεν ισχύουν.

-Δεν πιστεύεις όμως ότι η εν λόγω φωτογραφία σας στο Instagram «πυροδότησε» τις φήμες περί συνεργασίας σας;

Με τα κορίτσια είμαστε φίλες κι όπως όλες οι φίλες βγάλαμε μια  φωτογραφία για το Instagram. Δεν σημαίνει κάτι αυτό, ούτε θέλουμε να στείλουμε κάποιο μήνυμα.

-Ξέρεις πως θα αξιοποιηθείς στον ANT1 από την ερχόμενη σεζόν;

Έχουμε κάνει ήδη κάποιες συζητήσεις με το κανάλι, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να ανακοινώσουμε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR