counter

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά για τις πλαστικές και τις στημένες παπαράτσι φωτογραφίες της

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά για τις πλαστικές και τις στημένες παπαράτσι φωτογραφίες της
Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά για τις πλαστικές και τις στημένες παπαράτσι φωτογραφίες της

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι στα καλύτερα της. Προσωπικά και επαγγελματικά βιώνει τις καλύτερες στιγμές και κάνει σχέδια για το μέλλον. Αποκαλυπτική όπως συνηθίζει να είναι στις συνεντεύξεις της, παραχώρησε μια συνέντευξη στον Μιχάλη Ροδόπουλο και μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για την πρώτη της φορά, τις στημένες παπαράτσι φωτογραφίες της αλλά και τις πλαστικές της επεμβάσεις.  

Εσύ, ας πούµε, παραδέχθηκες ότι έχεις κάνει στηµένο παπαράτσι.

Ναι, βεβαίως, αλλά µόνη µου. Ποτέ δεν έχω στήσει παπαράτσι µε τον σύντροφό µου. Εγώ έχω κάνει και σε παραλία, για να είναι προστατευµένες οι φωτογραφίες µε ρετούς. Μπορεί για τη δική µου ανασφάλεια να το έκανα, αλλά το έκανα. Και µε ενοχλεί που αν και πάρα πολλές έχουν κάνει, και το ξέρω, δεν το παραδέχονται.

∆εν θεωρείς ότι έτσι αποµυθοποιείς την εικόνα σου;

Μα ο κόσµος δεν είναι ηλίθιος. Καταλαβαίνω ότι αντιλαµβάνονται όταν κάτι είναι στηµένο ή αυθόρµητο. Όταν βλέπουν µια κοπέλα τυπωµένη κορµάρα να περπατάει στην παραλία, δεν το καταλαβαίνουν; ∆εν µπορώ να υποτιµήσω τη νοηµοσύνη του κόσµου. Και εν πάση περιπτώσει, δεν έχω κάνει κάτι ανήθικο. ∆εν οµολόγησα ότι έχω κάνει χρήση ναρκωτικών, που δεν έχω κάνει ποτέ. Τα απεχθάνοµαι και δεν µου αρέσει που διαβάζω σε συνεντεύξεις – έχει γίνει λίγο σαν µόδα: «Έχω δοκιµάσει ναρκωτικά». Είναι πολύ λάθος πρότυπο όλο αυτό.

Μέσα από τις αρνητικές κριτικές, έχεις πει, ότι έχεις µπορέσει να βελτιωθείς.

Κανένας δεν µπορεί να αρέσει σε όλους. Λαµβάνω υπόψη µου την κριτική µόνο από ανθρώπους που εκτιµώ. Αλλά νοµίζω ότι όλο αυτό έχει γίνει η αγαπηµένη καραµέλα για µένα. Στην ελληνική τηλεόραση οι περισσότερες κοπέλες φοράνε τρέσες, έχουν εξτένσιον, έχουν κάνει πλαστικές επεµβάσεις και βγαίνουν µε λίγο πιο έντονο µακιγιάζ.

Ακούγεσαι πολύ ακοµπλεξάριστη.

Μα γιατί να πω κάτι ψεύτικο, όταν κυκλοφορεί φωτογραφία µου από τα 16 που είχα άλλη µύτη και φαίνεται; Να βγάλω τρελό τον κόσµο για να νιώθω καλύτερα µέσα µου; Έχω πει ότι έχω κάνει πλαστική στη µύτη και στο στήθος µου. Τι άλλο να έχω κάνει; Είµαι και µικρή κοπέλα. Πάντως, ο Νίκος (σ.σ Μουτσινάς) µε βοήθησε πάρα πολύ να αποβάλω τα κόµπλεξ µου, να τσαλακώσω την εικόνα µου και να γίνω πιο αγαπητή στον κόσµο. Με πήρε από µια αποτυχία, τον Όµορφο κόσµο το πρωί, όπου µπορεί να µην ήµουν και πολύ συµπαθής, και µε διαµόρφωσε. Μέσα σε λίγο καιρό ο κόσµος µε έµαθε µε το όνοµά µου και έγινα µέρος της επιτυχίας που λέγεται ∆έστε τους.

Στον δρόµο τι σου λέει ο κόσµος;

Όταν κάποιος σε πλησιάζει έξω, έρχεται µε ευγένεια για να σου πει κάτι καλό.

Εγώ πάντως αν σε έβρισκα στον δρόµο δεν θα σου έλεγα να παντρευτείς γρήγορα.

Θυµάµαι ότι σε σχέση µε τις συµµαθήτριές µου, τα έκανα όλα πολύ αργά. Άργησα να φιλήσω αγόρι και δεν το µετάνιωσα. ∆εν µου αρέσει τα κοριτσάκια να ολοκληρώνουν την ερωτική τους ζωή στα 15. Σαν να γίνεσαι γυναίκα πολύ γρήγορα. H δική µου πρώτη φορά ήταν στα 21. Μπορεί να φαίνεται πολύ αργά για κάποιους, αλλά νοµίζω ότι τα πάντα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους. Τώρα τελευταία βλέπω πολλές συµµαθήτριες και φίλες µου να παντρεύονται. Μου αρέσει αυτή η τάση που κάνουν οικογένεια σε µικρή ηλικία. Και οι γονείς µου ήταν µικροί όταν γεννήθηκα. Μου αρέσει που µεγαλώσαµε έτσι µαζί. ∆εν σηµαίνει ότι όταν κάνεις παιδί, καταστρέφεται η καριέρα σου ή αλλάζει κάτι στη σχέση σου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR