counter

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: "Έχουν πεθάνει φίλοι μου & εραστές στα χέρια μου από Aids"

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: "Έχουν πεθάνει φίλοι μου & εραστές στα χέρια μου από Aids"
Γρηγόρης Βαλλιανάτος: "Έχουν πεθάνει φίλοι μου & εραστές στα χέρια μου από Aids"

Γρηγόρης Βαλλιανάτος

Μια ιδιαιτέρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος στο περιοδικό "People" και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα.  

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αποκάλυψε πως έμαθε πως είναι οροθετικός το 1990 και τα συναισθήματα του για τον άνθρωπο που του μετέδωσε την ασθένεια: "Δεν ξέρω  αλλά υποψιάζομαι ποιος μου μετέδωσε τον ιό. Δεν με απασχολεί. Δεν θεωρώ ότι μου έκανε κακό γιατί δεν το ήξερε. Τα πρώτα συμπτώματα ήταν η αίσθηση του κρύου και ο πυρετός. Πέρασε ένα μεγάλο διάστημα που δεν είχα κανένα άλλο σύμπτωμα και πολύ αργότερα ξεκίνησα φαρμακευτική αγωγή. Έπρεπε όμως να κάνω την καρδιά μου πέτρα. Δεν με έπαιρνε να τρομάξω. Παράλληλα οι φίλοι μου πέθαιναν. Έλιωναν. Όλη η γενιά μου ήταν η γενιά των μερακλήδων στο σεξ" είπε στο περιοδικό.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έχασε πολλούς φίλους αλλά και εραστές  από την μάστιγα του Aids. Ο ίδιος αποκαλύπτει: "Έχω χάσει φίλους αλλά και εραστές από Aids έχουν πεθάνει άνθρωποι στα χέρια μου. Εκείνη την εποχή δεν πήγαινε κανείς να τους δει στο νοσοκομείο. Μέχρι το 1996 ήμουν πολύ προσεκτικός, αλλά δεν συνέβη κάτι τραγικό στον οργανισμό μου. Μετά, ξεκίνησα την θεραπεία. Πλέον το αντιμετωπίζω σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Παίρνω τα χάπια μου και δεν έχω άλλα προβλήματα" εξομολογείται.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος δεν έκρυψε ποτέ την σεξουαλική του ταυτότητα, όπως αποκαλύπτει όμως στο παρελθόν είχε σχέσεις με γυναίκες: "Στο παρελθόν είχα δύο σοβαρές σχέσεις με γυναίκες και κάναμε ωραίο σεξ".

Οι γονείς του είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ζωή του όμως τους έχασε και του δύο πριν 29 χρόνια: "Έχω χάσει και τους δύο μου γονείς από καρκίνο. Η μητέρα μου πέθανε το 1985 και ο πατέρας μου 2 χρόνια μετά. Πέθανε από τη στεναχώρια του για τη μαμά. Ήταν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι". 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR